Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Hverdagstips. Brødrasp. | MinMatgaleVerden

4 hendelser på “Hverdagstips. Brødrasp.”

  1. Hei-hei 🙂 Ser jo bra ut dette da 🙂 Adressen dukker ikke opp automatisk her ennå, men det kommer kanskje etterhvert 🙂 MIN adresse i kommentart-utfyllingsfeltet altså 😀

  2. Ja, nå er den der 🙂 Og jeg får begynne å komme inn her for å øve meg på å STALKE deg et sted hvor du ikke dukker opp av deg selv om mårran 😀

    1. Jepp, det håper jeg 🙂 Du kan og abonnere på meg og få på mail når nytt innlegg publiseres 🙂 Glad for du er her i hvert fall 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.