Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Kylling og pasta i enkel saus. | MinMatgaleVerden

Kylling og pasta i enkel saus.

I dag ble middagen enkel og kjapp,
men du verden,
så god!
IMG_20160224_161920

Pastavann ble satt på samtidig som jeg varmet olje i en kjele, la i fire kyllingfilèt på sterk varme, freste dem på ene siden og drysset kyllingkrydder på. Snudde dem og krydret også der. La lokk på, skrudde ned på svak varme og satt timer på 8 minutter.
La i pasta når vannet kokte.(+ salt i vannet)
Smeltet litt smør og rørte ut hvetemel i smøret, spedde med litt og litt melk, samt litt vann og en liten bit kyllingfond/kraft/buljong. To gode ss creme fraiche og en ts sennep.
Lot sausen være tykk og småkoke.
Etter 8 minutter slo jeg platen med kylling helt av, lokket lå fremdeles på, skal ikke løftes på under hele prosessen!
Nye 8 minutter på timer, kjelen blir stående på platen med lokk på.

Når det var to minutter igjen av pastaen la jeg i brokkolibuketter.
Etter nok 8 minutter tok jeg kyllingfilèt ut og la til hvile. Kraften i kjelen hadde jeg i sausen. Smakte til sausen og spedde til ønsket tykkelse.
Silte av pasta og brokkoli. Etter å ha hvilt i 5-8 minutter skar jeg kylling i skiver.
Litt rå løk passer og til.
Enkelt og veldig godt!
Og den enkle sausen fikk ord på seg å være FOR god!

2 hendelser på “Kylling og pasta i enkel saus.”

  1. Håper eg får kommentert for på flere steder må man være innmeldt på WordPress,men da fungerer ikkje min wordpress på min andre blogg og den MÅ fungerer ellers får eg ikkje jobbet :D:D

    gratulerer med ny leilighet…..og ny plattform og digg pasta med tipp <3<3

    1. Her kommer du opp i hvert fall, og godt er det, for det skal jo ikke være vanskelig å kommentere, da blir jo alt feil! 🙂 Ja stemmer det, du hadde en blogg til, hvorfor har ikke jeg vært inne på den?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.