Brie på en helt ny måte.

Brie er godt,
og blir som oftest brukt ved ost og kjeks anledninger,
eller på en god bruschetta.
Som pikant smak til godt syltetøy,
eller bare som pålegg.

Men om du kjøper en rund brie,
skjærer et snitt såvidt gjennom skorpen på toppen,
begge veier,
og så varmer den i ovnen på 180* ca 10 minutter.
Så har du en helt ny liten smaksopplevelse.

Dra forsiktig i flippene utover så den nå flytende osten inni kommer til syne,
krydre litt med et godt krydder,
jeg brukte hjemmelaget tacokrydder,
og stikk så sprøstekte biter av loff med hvitløksmør nedi.

Så vanvittig godt!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.