Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 De tuller med oss!! I hvert fall med meg! | MinMatgaleVerden

De tuller med oss!! I hvert fall med meg!

God morgen.

Jeg er ung og midt i livet på samme tid.
Jeg er akkurat der jeg vil være.
Selvsikker, eller, mer selvsikker en jeg noengang har vært,
fremdeles ganske pen og sveisen,
tatt i betraktning min alder,
og ikke minst,
forbausende mye klokere enn jeg noengang har vært!

Men innimellom sliter jeg,
sliter med å forstå ting.

Som når det står at de har 18 k lesere, eller likere.
k?? Er dette en ny regnemåte?
For tusen, hundretusen og millioner har da faktisk ikke k i seg!
18 karat lesere, som i gull kanskje??
Har de begynt å regne lesere eller «likes» om i gull??
Og går det da etter nåværende gullpris? Hva ligger gullet i nå da?

For ikke snakke om alle påskeharene og kyllingene som nå skal lages,DIY!!!
Hva ER DIY??
DSC_4284
Finnes det en DIY for Edvart Grieg og?

Jeg har tenkt mye på det,
ahh……nå tror jeg faktisk jeg skjønte det,
uten google!
Do It Yourself!
Det må det være.
Men herlighet da, hva skjedde med Gjør det selv!

Eller for all del: GDS.

Og hvorfor brukte jeg timer på å finne ut av det??

Og med det samme vi er i det,
hvorfor GJEMMER de innboksen på instagram,
sånn at når jeg vinner kakebildekonkurranse,
må jeg lete meg i hjel før jeg finner innboksen og kunne sende min adresse.
Men så skulle de sannelig snakke mer der inne,
og når jeg skulle svare igjen,
visste jeg jo ikke helt hvordan det var jeg hadde funnet den,
og måtte sitte og plundre enda et kvarter før jeg fant den igjen!

Nei de tuller litt med oss,
instagram, amerikanske forkortelser og omregning til dagens gullpriser!
MÅ de gjøre det så vanskelig??

Ha en lett forståelig onsdag!

4 hendelser på “De tuller med oss!! I hvert fall med meg!”

  1. Nei, den k-en vet jeg IKKE hva står for… 18 kg likes kanskje…Aner ikke hvordan det veier det eventuelt. Og K…. jeg har ikke sett den k-en jeg…? Er det på instagram? Ikke sett det på bloggen min hvertfall..? DIY kan jeg, det lærte jeg på blogg så klart…Noen avslørte koden en dag, for et par år siden 😉 Engla kanskje… Nå er det klart for en ny skoledag…men jeg er IKKE klar. Helt gåen om dagen… Sånn NESTEN syk… Ja-ja…snart halvveis.. 😉

    1. På de store bloggene har de det etter lesere….1,2k liksom, ja, kg da, men da burde de jo veie alle som leser før de fant kg. haha 🙂 Ja, vi er snart halvveis! Og håper du får litt energi av elevene, som sikkert er veldig glad for å bli lært av deg, selv om de ikke sier det .) klemmer

  2. det første jeg tenkte var 18 kvinnelige lesere ) men det kan dei vel ikke vite,så da får det stå som et spørsmålstegn ))
    nei det skal ikke være lett å forstå alt nei ,jeg er enige i det .
    Men uansett skrivemåte så vil eg få gratulere deg med vinnerbilde da ))har ikke sett det eg ,men eg er sikker på att det bilde er kjempefint

    1. Haha, ja det kan jo være kvinner 🙂 Tusen takk, har lagt ut oppskriften i går, var bringebæriskake på valnøttbunn 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.