Enkel Påske-dessert. Pannacotta med mangosaus.

En dessert som kan passe til påske kanskje??

Med sin gule fruktsaus blir den ganske så påskeaktig….

Men det aller beste med denne er at den er enkel å lage,
og veldig god!

PannaCotta med mangosaus.

2 dl fløte
1/2 vaniljestang
75g sukker
3 plater gelatin
2 dl kulturmelk, hel

Legg gelatin i bløt, minst 5 minutter.
Skrap ut frøene fra vaniljestangen, gni den sammen med litt av sukkeret.
Ha dette, resten av sukkeret, den tomme vaniljestangen og fløten i en liten panne.
Kok opp, rør så sukkeret smelter. Rør inn gelatinplatene.
Avkjøl til lunken og tilsett kulturmelken (er den for varm skiller surmelken seg)
Fjern vaniljestangen og hell over i passende serveringsglass.

Sett kjølig minst 4 timer.

Mangosaus.

1 dl vann
1/2 dl sukker
1 moden mango
1-2 ts sitron (eller mer)

Kok opp vann og sukker til sukker smelter. Avkjøl.
Skjær mango i biter, Mos i blender sammen med sukkkerlake.
Smak til med sitron.

Hell over PannaCotta ved servering.

Server gjerne med en sprø kjeks,
Hasselnøtt Hippen, eller vanlige Hippen


Så utrolig godt….

#dessert #oppskrift #mango #pannacotta #fløte #mat

Please follow and like us:

2 hendelser på “Enkel Påske-dessert. Pannacotta med mangosaus.”

  1. Nam, denne ser god ut, og pannacotta er supergod dessert. Hvor mange personer er dette til – sånn ca? Har lyst å prøve den nå i påsken til 6 personer, så da må jeg vel doble den, eller?

    1. Ja ville doblet den til 6 stk! Ca 4 porsjoner er denne tenker jeg, men kommer jo litt an på størrelsen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.