Min første kokke-helg!

God morgen.

Når man jobber helg,
som jeg har gjort i helgen,
mister man aldeles dags-følelsen.

For når jeg i dag skulle hatt mandags-følelsen,
som i :

«oh-my-god, er helgen over allerede!»

Føles det mer som at det er torsdag i dag,
eller kanskje til og med fredag!

For HELG har det jo hvert fall ikke vært!

Men jeg kan love deg at å jobbe hver tredje helg er helt annerledes enn å jobbe annen hver helg, selv om jeg nå jobber søndager og.

Det ble en spennende helg, alene kokk på jobb,
Snapchat-1027820029376098562jeg laget middag fredag, lørdag og søndag,
samt grøt lørdag, suppe søndag, dessert og litt til koldtbordet.

Det var mye å huske på,
så jeg løp nok unødvendig mye rundt meg selv,
men det går seg til når jeg får litt mer rutine på tingene.
I helgen var det godt å ha trygge gode kolleger å jobbe med,
kolleger jeg kunne spørre og rådføre meg med.

Og ikke minst kolleger jeg kan ha en lett og humoristisk tone med,
som jeg kan le med, være alvorlig med, som jeg rett og slett trives veldig godt med.

Søndagen serverte jeg min mors «signatur-rett»,
røkt svinekam, poteter, grønnsaker, rødkål og hvit saus med fløte og sennep,
laget på kraften jeg kokte kjøttet i.
Det ble så godt.

Jeg kjenner at jeg liker det,
liker å lage mat til mange,
liker mat….

Som om jeg ikke visste det!
Jeg ELSKER jo mat!

Ha en matnyttig dag, eller en unyttig-matdag 🙂

4 hendelser på “Min første kokke-helg!”

  1. Du får det til – her synes jeg det er nok å lage mat til to ekstra liksom. Tror du er i ditt ess her, dette passer deg – og heldige er alle de som nyter godt av maten din. Tusen takk for i går, veldig koselig så klart. Ønsker deg en fin tirsdag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.