Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 På fylla ?? | MinMatgaleVerden

På fylla ??

God morgen.

Jeg er litt svimmel,
tung i hodet,
svaier litt når jeg går,
kunne overhode ikke klare å stå opp tidlig,
hadde hatt problemer med å gå på jobb.
(Jeg har fri)

Det kjennes rett og slett ut som jeg har vært på kjempefylla!
Som om jeg har drukket flere flasker tung rødvin,
skrålt og skrattet ut i de små timer,
vaset rundt på høye sko,
danset som bare halvfulle 40+`ere kan  danse,
og virkelig tatt meg ut!
IMG_8108

Jeg har ikke det.

Jeg har vært på klubb.
Det var lyst og det var koselig, tiden fløy,
jeg var hjemme 00.30.

Kroppen min er ikke bygget for å komme hjem 00.30 en ukedag.

Heldigvis har jeg fri,
fri med forbehold som i en avtale med tannlegen…

Ha en uthvilt dag!

5 hendelser på “På fylla ??”

  1. Hanne Beate

    Hehe, nei jeg orker heller ikke å være opp til etter kl. 24. Jeg våkner tidlig og vil helst ikke legge meg noe seinere enn kl 22.30. Håper formen din har blitt bedre utover dagen!

  2. Gubben her i huset var redd for at det kom nåkke om han i dag – i 80 talls drakten???

    1. Haha, ja han var herlig i tøyet, og akkurat presis når vi snakket om det 😀 Skal være sånn når vi er hjemme 🙂 Hm…kanskje jeg burde laget et innlegg, hehe

  3. Ja, da må du nesten VÆRE fyllesyk, for DU er da alltid oppe kl 6 er du ikke? Det er jeg hvertfall :- D Og i dag var jeg i gang kl 5, før jeg resiste til Bergen… Hjemme sent nå.. Så moro med klubb da, skulle gjerne sett det bildet også, men det vil ikke opp på pc-en min… Kommer ingenting… Håper fridagen ble grei etter at du VÅKNET til 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.