Frustrasjon hos tannlegen.

God morgen.

Jeg var hos tannlegen i går,
og det er ganske frustrerende.

Ikke selve besøket,
det gikk veldig greit,
ingen hull og bare glede.

Det er ikke her frustrasjonen ligger.

Men tannlegen er veldig grei,
han smeller opp bloggen min innimellom pirkingen
og leser oppskrifter,
spør meg om livet mitt og hva som er nytt,
småprater om nabolaget som vi begge er en del av.
Og her er vi ved frustrasjonens kjerne.

Problemet er nemlig at jeg ikke får svart han så godt som jeg vil,
jeg ligger jo tross alt der med hendene og pirkeinstrumentene hans langt inni munnen!

Så ligger jeg der da,
og grynter et ja eller nei,
selv om jeg har så uendelig mye mer å fortelle.
Grynter og svelger,
og når jeg får en sjanse til å svare,
samtidig som jeg skal skylle og spytte,
er temaet forlengst forbi.

Neste gang bør jeg kanskje be om to timer,
så kan vi bruke den første timen på bare å prate sammen,
kose oss med litt kaffe,
eller,
kanskje ikke kaffe hos tannlegen,
kanskje en shot med fluor eller noe,
mens vi prater masse om meg og mitt liv

For det er jo ikke til å stikke under en stol,
ikke engang under en tannlegestol,
at det er koselig når samtalen dreier seg om deg selv!

Andre timen kan tannlegen bare kjøre på inni munnen,
mens jeg ligger og komponerer middagsmat og ser opp i lampen,
som jeg pleier.
IMG_8363

Det kan jo bli litt dyrt med to timer,
men altså,
man betaler da for så mangt i disse dager.

Ha en alternativ dag.

 

8 hendelser på “Frustrasjon hos tannlegen.”

 1. ikke greit når en er kjendis hi hi,men klart tannlegen burde jo vite att det ikke var bare bare å svare med remedier i munnen.
  Torsk til middag her i dag,men hvordan og til hva har jeg ikke funnet ut av ennå

  1. Torsk er godt da, i dag har jeg laget lettsaltet torsk til 40 stk på jobb. Nei ikke enkelt når munnen er full altså 🙂

 2. Nå var jeg sikker på jeg hadde vært her i dag…men det hadde jeg jo IKKE… Men nå er jeg her 😀 Jeg synes jammen at dere kunne delt litt på den utgiftene. For når han får drive et sånn intervju med en celebritet, og får nyss i mye nytt om deg han kan spre rundt… så kunne jammen HAN betale for DEN timen… 😉 Så fint du ikke hadde hull, det har ikke jeg heller 🙂 Klemmer i vei-og du : flott med august da 🙂

 3. Hehehe
  Godt med null hull!
  Nå er det snart min tur til tannlegen, og hos min tannlege er det nok ikke slik. Og jeg har tannlegeskrekk deluxe og ligger stiv som en pinne med knyttede never – livredd for å i det hele tatt kjenne noe smerte i delen over halsen………………..
  Hyggelig med småprat i tannlegestolen, men når man har alle sorter remedier inne i munnen er det ikke greit å svare nei 🙂

  Som hun over her sier – ja – kanskje dere burde dele regningen og ta det over TO timer slik dere får snakket like mye begge hehehe

  Herlig innlegg!!!

 4. Hanne Beate

  Gratulerer med null hull, – det er best på flere måter!? Min tannlege er sånn at han tar ut alle pirkesaker når det er noe jeg gjerne vil si, men jeg får ikke lov til å prate så mye, hehe. Det blir mest til at jeg ligger og ser på lampa i taket og studerer både wattstyrke og hvilket merke det er på lysstoffrøret. Jeg fortalte det til tannlegen også en gang sånn at han skulle vite hva det var når han måtte bytte. Tenk om vi kunne fått sett på bilder eller film oppi taket der isteden, hm.

  1. Takk 🙂 Ja litt fikk jeg da sagt, men på langt nær nok :)Ja, litt action oppe i taket hadde ikke vært dumt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.