Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Mannen med borrelås! | MinMatgaleVerden

Mannen med borrelås!

God morgen.

I forrige uke kjørt jeg buss,
og på bussen blir man gjerne sittende og tenke,
når man i tillegg heter Kjersti kan tankene ofte «ta litt av»

Jeg kom på en halvfull buss,
bakover og bakover gikk jeg,
bussen begynte å kjøre,
og på setene helt bak,
som jeg trodde var ledige,
dukket det selvsagt opp to små barn som ikke syntes over kanten.

Jeg dumpet derfor ned på et bak-frem-sete,
for å unngå å sitte sammen med noen.

Jeg angret så snart jeg hadde satt meg ned,
for jeg blir litt småuggen av å sitte bak-frem,
dessuten ble jeg sittende og stirre en familie med 4 barn rett i øynene.
IMG_20160408_172332

Jeg vurderte å hoppe over til mannen midt i mot,
men jakken hans lå ut i det andre sete,
det ville bli så kleint…

Tenk om jeg satt meg på glidelåsen….

Når jeg kikket mannen litt etter i sømmene,
og kom til skoene bestemte jeg meg raskt for å bli på mitt eget sete.

Mannen hadde borrelås.

Voksne menn med borrelås er ikke til å stole på,
JEG stoler i hvert fall ikke på typen.

Voksne menn som RIVER opp borrelåsen før de tar av skoene?
Hva ER det?

Et par stopp før jeg skulle av gikk borrelås-mannen av.

Skulle jeg hoppe over i setet hvor han hadde sittet?

Nei.
Jeg ble sittende og tenke på rumpa til mannen,
rumpa som han hadde gnidd ned i setet,
hadde han sluppet ut noe luft?
Ville jeg sitte min rumpe der hans rumpe nettopp satt?

Det var da jeg måtte stoppe meg selv!
Hallo!!
Nå tipper det over her Kjersti.
Gi deg nå, eller vurder innleggelse!

Jeg ga meg.

Det er fort å overtenke når man sitter på bussen.

Ha en tanketom dag!

6 hendelser på “Mannen med borrelås!”

  1. Litt av hvert en skal ta hensyn til..hehe… Jeg tenker også på mye «rart»..men borrelås har jeg ikke tenkt på….før nå..men mannen her har bare knytesko…heldigvis :)) Ønsker deg en fortsatt fin dag <3

  2. Ha-ha, ja man kan tenke på alt mulig rart.. 😀 Og tenk hvor mange som har sittet på de setene MED eller UTEN luft da du 😀 He-he…Heretter blir det bare ståplass på bussen 😉 Ha en fin kveld <3Klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.