Pizza-flette. En ny god pizzavariant!

Vi er glad i pizza her i bakkely,
og hver ny variant blir godt mottatt.

Så også denne pizzafletten:
IMG_20160702_194826Og den ble virkelig god altså!

Her bruker jeg helt vanlig pizzadeig,
kjevler et rektangel og legger pizzafyll i en god lengde på midten.
DSC_0364Jeg brukte en enkel variant av en tomatsaus, finhakket løk og hvitløk, kokt inn med en liten boks hakkede tomater. Smakt til med sukker og salt, samt litt eddik/sitron.
En liten stripe av tomatfyll,
samt en god stripe av «hvitt fyll»
Creme fraiche og lettrømme blandet med finhakket løk og hvitløk, smakt til med sukker og salt.
Oppå der kjøttdeig med oregano,
og et godt dryss av jarlsberg og parmesan.

Lag strimler med pizzahjul og flett annenhver over fyllet.
Pass på å ikke få strimlene for langt inn, best når det ikke er «hull» i rullen
Jeg var litt langt inne på noen av mine…
DSC_0366På toppen strødde jeg ost og la på pepperoni.
Stek på vanlig vis,
ca 225* 20 minutter med ekstra under-varme er fint. (Men alle ovner er forskjellige!)

Alltid kjekt med en ny pizzavariant!

#pizza #pizzaflette #oppskrift #fremgangsmåte #godtno #pepperoni #kjøttdeig #hvitpizza #tomatsaus #enkel

Please follow and like us:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.