Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Ikke alt er som det kan se ut som…. | MinMatgaleVerden

Ikke alt er som det kan se ut som….

God morgen.

Det er slett ikke enkelt å frakte med seg en stor plastboks med levende deig når man er på ferie. Spør meg, for i natt sto jeg på et busstopp i England og ventet på buss til jernbanestasjonen. Trillekoffert, veske, og altså en stor boks deig!

Samt ikke helt sikker på hvilken buss jeg skulle ta. Det var to stopp der, og med en uteligger-manns hjelp fikk jeg flyttet meg og deigboksen så vi sto midt i mellom stoppene, klar til å storme riktig buss. Pen i tøyet og rett fra det flotte hotellet var jeg på vei.

IMG_20160514_194015

Men jeg synes altså de kan merke bussene litt bedre der borte!

Jada, jeg drømmer!

I går midt på dagen,  da jeg måtte hvile ut den søvndyssende sjøluften, hørte jeg plutselig Gubben gå rundt ute i hagen med et stort drinkeglass hvor isbitene klang en munter sang i glasset.  Men når jeg våknet helt, var det bare snoren til flaggstangen som laget isbitlyden. Gubben satt i stuen, for ute regnet det.

Og når jeg våknet i dag morges hørte jeg gressklipperen gå utenfor soveromsvinduet.

«Åååå, Gubben er allerede ute og klipper gresset, Åh, så deilig, da slipper jeg!»

Men så våknet jeg helt, og hørte regnet strømme ned utenfor vinduet. Gressklipper-lyden kom fra min høyre side, King-Kong-Gubben lå i stjerne og snorket som den kraftigste plenklipper!

Godt vi har spennende drømmer når det regner i sommernorge.

Ha en tørr dag.

4 hendelser på “Ikke alt er som det kan se ut som….”

  1. jammen har du livlige drømmer ja )) helt herlig å lese dine drømmer hi hi og jammen var du ei flott dame på bilde,det var en knash bukse hi hi

    1. Hehe, ja sant den er fin! Skikkelig gammel er den og, men jeg samler på mye, og det lønner seg innimellom 😀 Takk <3

  2. He-he, gubben lager mye sprell. Du drømmer masse, jeg er helt misunnelig 🙂 Nå et vi på vei b fra Danmark 🙂 God klem, kos deg <3

    1. Så deilig! Elsker Danmark! Ja, nå har jeg kjøpt drømmebok, skal prøve å notere ned 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.