Små brytebrød til suppen.

Myke små brytebrød som smaker fantastisk til suppe!
IMG_9188

Små brytebrød
350 g hvetemel
10 g kruskakli
3 dl vann
1 ts gjær, tørrgjær
1 ts salt
2 ts honning
3 ts olje

La alt kjøres godt sammen i kjøkkenmaskin.
Kna minst 10 minutter med maskin.
Denne deigen kan lages tidlig på morgenen med kaldt vann,
og bakes ut på ettermiddagen.
Eller lages med lunket vann og bare heve ca 1 time.

Trill 9 små boller, legg i en liten form ved siden av hverandre.
Etterhev ca 30-40 minutter.
Sprut vann og strø på litt sesamfrø.
Stek på 200* ca 20 minuter
Avkjøl på rist.
Legg et kjøkkenhåndkle over om du vil bevare dem myke
IMG_9191#godt #brytebrød #oppskrift #rundstykker

Please follow and like us:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.