Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Hjelp! Jeg har jo bare 20 år igjen……. | MinMatgaleVerden

Hjelp! Jeg har jo bare 20 år igjen…….

God morgen.

Jeg ble slått av en skummel tanke i går.

For hvis jeg nå er 40+
og skal jobbe til jeg er 60+
har jeg bare 20 års arbeidstid igjen!

Ikke fordi jeg er så himla glad i å jobbe,
neida,
jeg gleder meg til pensjonisttilværelsen jeg!

Men å bare ha 20 år igjen,
til å få utrettet det man ville i arbeidslivet her på jorden,
DET er ikke mye!

For rekker jeg da å starte den bittelille butikken,
der hvor du kan kjøpe med deg mat hjem,
paier, brød og enkle middagsretter,
eller sette deg ned og ta en kopp kaffe og litt nystekt bakst.
kakekrigen 2

Og hvordan blir det med tv-kokk programmet mitt??
God morgen Norge?
Skal de ikke snart ringe og be meg ta over etter Wenche?

Forfatterdrømmen da??
Når får jeg en roman antatt?
Og når skal jeg få skrevet den boken?

Bloggen her?
Kommer jeg noen gang til å kunne leve av den?
Kan jeg bli en fulltids blogger?

20 år går ganske fort,
og jeg har utrolig mye jeg skulle ha gjort,
før jeg verdig og grasiøst skal tre inn i pensjonistenes rekker,
og bare leve bong, som de gamle sier!

(Når du lever bong bare vaser du rundt, møter venner, ler og drikker vin på en tirsdag, reiser på ferie i tide og utide, innimellom all legetimene. Tror jeg)

Vel,
det er visst på tide å ta et oppgjør med seg selv,
og finne ut hva en skal bli her i livet,
før pensjonisttilværelsen kommer og tar meg!

Ha en tankefull dag.

7 hendelser på “Hjelp! Jeg har jo bare 20 år igjen…….”

  1. Det har jeg tenkt på mange ganger, hvorfor ringer de ikke og ber meg bli den nye Ingrid Espelid (som er min store helt), men neimen heller 🙂 Ja ja kanskje like godt i mitt tilfelle. Ha en nydelig dag Kjersti.

  2. Åh, håper du har mange år igjen til alt du vil gjøre, for alt trengs ikke å gjøre før man blir pensjonist. Kanskje du sitter og blogger eller skriver romaner på gamlehjemmet, mens du innimellom tar deg en tur ut med rullatoren (eller aller helst uten). Ha en nydelig dag! 🙂

  3. Tv kokk kan man være hele livet om man vil 😀 Nix stress. Å skrive bøker passer egentlig best når man er pensjonist, å leve av bloggen derimot kan man når som helst selv om jeg ikke skjønner hvordan det kommer flunkende mynt inn på kontoen av ord liksom 🙂 Ha en nydelig dag kjære du og husk nix stress <3

  4. du får nyte det du får gjort innen 20 år til er gått,og når du blir pensjonit,ja er det ikke da livet egentlig begynner ? men noe å fundere over er det nok for jammen går dagane fort

  5. Du får bare gjøre alt det du liker nå, men 20 år er lang tid…egentlig. Det bare går så alt for fort innimellom. Pensjonisttilværelsen ligger heldigvis langt frem i tid, og før du aner så har du kanskje startet din lille butikk, skrevet noen bøker, og blitt TV-kokk 🙂

    1. Ja, man burde jo kunne utrette mye på 20 år, men vi vet jo så fort det går 🙂 Tiden vil vise 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.