Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Glassmanetsuppen! | MinMatgaleVerden

Glassmanetsuppen!

God morgen.

Fredag! Endelig, eller??

Joda,
det skal bli godt å ha fri i helgen,
men det er så kjekt på jobb,
så god stemning,
så mange smil og gode samtaler.

Forrige helg kokte jeg grøt,
lørdag og risgrøt.
Når jeg skulle vaske steam-kjelen skrapte jeg kanten,
og fjernet randen rundt øverste kanten hvor grøten hadde kokt.

Denne hadde da stått i vann en god stund,
og før mine hanskekledde hender kastet «grøtranden» i matavfallet,
kjente jeg hendene mine klemme den i stykker.

Og så var jeg tilbake,
tilbake til badeviken på Vabø hvor vi har hytte,
der jeg i min barndom tilbrakte timer med krabbejakt og ikke minst,
med å lage glassmanetsuppe!
vabo

For det var den assosiasjonen jeg fikk.

Vi fanget glassmaneter og klemte dem i stykker mellom fingrene for å lage suppe!

Helt grotesk når jeg tenker på det nå,
de LEVDE jo!
Men da var det helt naturlig,
JEG skulle lage mat, og det ble suppe! Glassmanetsuppe!
Kokt i en liten fordypning i svaberget.

Plutselig var jeg tilbake,
tilbake på jobb med blå-hanskede hender som sto og skviste oppbløtte grøtrester mellom fingrene…..

Og i voksen alder må jeg si at jeg heller skviser grøtrester enn glassmanet.

Men følelsen…..
Den var god!

#glassmanetsuppe

2 hendelser på “Glassmanetsuppen!”

  1. En liten grotesk mimrestund midt i det hele 😀 Ja-ja 🙂 Jeg laget aldri sånn…men klissekaker, det var jeg mester i..Rart jeg ikke ble glad i å bake egentlig 😀 Klemmer <3

    1. Ja rart egentlig 🙂 Jeg ble iallefall glad i å lage mat 🙂 Men om det var manetene som gjorde det er jeg usikker på, hehe 🙂 <3

Legg igjen en kommentar til frodith Avslutt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.