Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 #gynekologskrekk | MinMatgaleVerden

#gynekologskrekk

God morgen.

Jeg gjorde det!

Jeg har bestilt time!

Etter  å ha fått brev med påminnelse,
og det er jammen meg bra man får!

Ellers hadde jeg nok ikke gjort det,
enda jeg vet hvor viktig det er.

Jeg har altså gjort det,
og er det lenge siden du har gjort det,
så bestill time du og.

Ja,
hvis du ikke er mann da…..

Hva jeg har gjort?

Bestilt time for å ta  celleprøve.

Og jeg kvier meg allerede.
for det er en av de tingene jeg liker minst her i livet!

Jeg kjenner meg faktisk litt kvalm,
tror jeg må prøve å glemme både timen og underlivet,
i hver fall til jeg hører om jeg i det hele tatt FIKK timen i slutten av måneden da 🙂
IMG_20160514_194015Og heller bare leve livet!

#gynekologskrekk

10 hendelser på “#gynekologskrekk”

 1. ja dette er nok en ubehagelig time for oss damer men veldig viktig.Jeg har litt problemer med en kronisk lidelse så jeg må til gynekolog på sykehuset en gang i året eller annenhvert år,da ber jeg dem ta celleprøven samtidig så slipper jeg dobbeltime ))

 2. Hei!
  Herlig bilde av deg på bloggen din!!!

  Ja…….. nå minte du meg på at jeg skulle bestilt time i august allerede for det der………. så kanskje jeg må få gjort det snart…… bestilt time jeg også 😀 Dette er det nest værste jeg skal gjøre. For det værste jeg skal gjøre, ja, det er uten tvil å gape opp hos tannlegen………………………

  Men begge deler er jo kjempeviktig.
  Takk for påminnelsen og ha en herlig mandag!!!!

  1. Takk, liker det bildet jeg og 🙂 Lurt, tenkte det skulle bli bedre med årene, men kvir meg like mye gitt 🙂

 3. Jeg har vært der ganske ofte jeg… Ja hvertfall hver gang de minner meg på det, før annethvert år, nå hvert tredje tror jeg. Og har i perioder hvert oftere også, pga noe cyste-styr.. Ferdig nå med det.. Ikke gøy, men må til de timene der..

 4. Jeg får innkalling i posten sånn at jeg slipper å tenke på dette selv. Og jeg hadde «gleden» av å ha timen min for bare en drøy uke siden. Gynekologen jeg går til har jeg hatt i 28 år, nesten som et langt eksteskap påsto han når jeg var der. Heldigvis er mannen så rolig og så proffesjonell at det hele går veldig greit 🙂 Du er flink som har bestilt time, for det er viktig å utelukke celleforandringer 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.