Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Altfor tidlig i seng gir mye action om natten! | MinMatgaleVerden

Altfor tidlig i seng gir mye action om natten!

God morgen.

Det skal sies at denne timen vi skrudde klokken tuller litt med meg.
Fremdeles.

For jeg blir jo så trøtt om kvelden.
Altfor tidlig trøtt!

I går la jeg inn årene,
jeg orker ikke mer,
enda det slett ikke var leggetid for meg.

Så i natt klokken 2 våknet jeg,
av at en bil kom.

Det var naboen som skulle innom og få noen opplysninger,
enda jeg hadde lagt meg! Og hun kjørte altså bil.

Det kom ingen nabo,
og det var nok ingen bil,
for akkurat det var jo en drøm.

Og resten av natten har jeg småsovet,
kost meg i den deilige sengen min,
smådrømt om danske menn som solgte kuleis,
(Han ene var fæl til å miste isen på bakken,
synd, for han hadde laget isen selv, han på andre siden av gaten var så sur, og han siste mente de andre ikke kunne selge is der han sto)

Og at jeg skulle på skolen,
men bilen til min venninne vil ikke gå,
så vi måtte løpe til bussen.
Og min venninne kjeftet litt for vi skulle ikke vise de mindre barna at vi løp på fortauet,
men skulle vi vise dem at vi ikke bryr oss om vi kommer for sent på skolen da??

Med meg til nistemat hadde jeg nykokte kyllingfiletbiter,
i en brødpose.
Bare så synd at brødposen var det hull i,
og jeg må stå på busstoppet og se at all kraften silte ut av posen,
tre gode biter kylling falt og ut!
Men så får jeg brettet posen rundt og tatt dem med på bussen.

Det dumme var bare at jeg tok med meg en hel serie med bøker som jeg fikk av min mor inn på biblioteket!
Jeg skjønte plutselig at de kunne tro jeg hadde stjålet dem når jeg skal gå!
Og jeg hadde jo tenkt de skulle ligge på biblioteket mens jeg hadde timer.
Tenk om noen tok dem og lånte dem!!

Jeg skrev navnet mitt på dem og gjemte dem i garderoben på biblioteket.
IMG_9254

Jeg har altså sovet altfor tidlig,
men når jeg opplever så mye den resterende biten av natten må jeg si meg fornøyd!

#tidligiseng!

5 hendelser på “Altfor tidlig i seng gir mye action om natten!”

  1. Du må bli utslitt av alle disse drømmene dine? Jeg synes det er utrolig at du husker dem når du våkner….om jeg husker min drøm så er den borte igjen før jeg har kommet meg ut av sengen. Ha en fin torsdag og gå forsiktig i dag, det er visst nok glatt ute 🙂

    1. Nei jeg sover stort sett veldig godt hver natt, tross drømmene 😀 Men av og til forsvinner mine og, veldig gøy når man husker 🙂 Ja, i går måtte jeg gå til jobb, turde ikke kjøre scooter på glatten.

  2. Ja, denne klokkestillinga surrer med meg også. Jeg er trøtt om kvelden og våkner altfor tidlig om morgenen, og så blir det jo så tidlig mørkt, hmrf….

    1. Ja, vanskelig når man blir så trøtt om kvelden! Og jeg synes det er for mørkt både morgen og kveld jeg, hehe

  3. Jeg har sovet i stua de to siste nettene, pga stresset på jobb. Blitt lysvåken hver gang jeg har prøvd å legge meg… Måtte heller svime av ved tv-en… Sovet fra 21 til 04.00 noen netter og litt i den duren… Drømmer INGENTING 🙁 Litt kjedelig. Du har en livlig drømmeverden 😀 Klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.