Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Det røyner på, både med hørsel, syn og oppførsel!! | MinMatgaleVerden

Det røyner på, både med hørsel, syn og oppførsel!!

God morgen.

Jeg satt her i sofaen i går,
hadde slengt bena oppi,
med laptopen på fanget og hodetelefoner på ørene.

Serietid!

En ny episode av «Bedrag» lå klar,
spennende greier,
en jente holdt akkurat på å file av tauet hun var bundet med,
hun pustet og peste mens hun filte tauet hun hadde mellom hendene på en skarp bjelke.

Plutselig merket jeg noen så på meg,
kikket opp om fikk se Gubben se litt rart på meg.

Jeg sperret opp øynene og utbrøt et sikkert litt knapt : Hva??

Hadde jeg smattet når jeg spiste brødskiven?
Hørte han lyden  fra det jeg så på?
Det kunne han umulig gjøre, den var jo så lav.
Det var jo JEG som pleide å få HAN til å skru ned lyden på tv!
Skulle han ta igjen nå, og klage på at jeg spiste for høyt?

Samtidig kikket jeg ned på pc`en,
lyden var egentlig litt merkelig…

Jeg dro i hodetelefonledningen,
og satt plutselig med hele ledningen i hånden,
for den var slett ikke plugget inn i pc`en den!!

Ikke rart lyden var litt lav og rar!

Gubben lo godt,
det gjorde jeg og.

Det røyner på,
både med hørsel, syn og oppførsel!!
juletre-006God 1 desember.

#gammeldame

4 hendelser på “Det røyner på, både med hørsel, syn og oppførsel!!”

  1. hi hi ,ja en kan glemme litt innimellom ) jeg fikk bestilt nye briller i går for synet forandrer seg,og nå sitter eg her og smågruer for sykehustimen,gynekologen må vite ( så skal eg prøve å nyte ettermiddagen hi hi.
    Ha en fin dag

    1. Åååååå, stemmer det, du skulle inn nå du! Jeg har enda en stund igjen, men nå er du jo ferdig. Håper det fikk bra, og at det blir lenge til nest gang for din del:)

  2. He-he..ja sånn kan det gå.. Jeg føler meg som verdens eldste om dagen, jeg NI-nekter å gjøre nye ting på jobb som er i litt for mye tekniske.. Jeg har ikke facebook, ikke kan jeg power-point, jeg må i tillegg fjernundervise elever nå… gjennom skjermer og greier… OG da får de bare finne seg i vanlig Word-dokumenter fra denne kanten!! Jeg har IKKE bedt om denne typen jobb 😀 Men jeg VET hvordan jeg plugger til øretelefoner… (er det det det heter?) Mye DET… Klemmer <3

    1. Hehe, godt du har kontroll på øretelefonene da, som jeg og helst vil kalle dem. Men når jeg googler så heter det hodetelefoner. Enda øretelefoner er mye mer naturlig 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.