Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Juleklubb-reprise og helg midt i uken! | MinMatgaleVerden

Juleklubb-reprise og helg midt i uken!

God morgen.

Det er torsdag og tid for nok en juleklubb.
Jeg kjører kopi av forrige torsdag,
som var en skikkelig koselig og ikke minst en morsom kveld.

Kanskje vi får en like spennende gave som denne i dag og?

Det er min jobbehelg til helgen,
og derfor har jeg helg nå, fri i dag og i morgen.

Så nå skal jeg kose meg litt på kjøkkenet,
før jeg tar en tur til byen og møter en god venninne.
Og i kveld er det altså duket for juleklubb med pakkelek.

#deiligdag

4 hendelser på “Juleklubb-reprise og helg midt i uken!”

  1. Hehehehehe spennende pakke det der ja 😀 !!!!

    Koselig med juleklubb 🙂

    Ha en herlig dag 🙂

    Jeg skal på kveldsvakt i dag, og har frihelg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.