Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg er rå på å multitaske! Selv om det blir litt søl…. | MinMatgaleVerden

Jeg er rå på å multitaske! Selv om det blir litt søl….

God morgen.

Jeg multitasker så ofte jeg kan,
er det noe jeg kan gjøre samtidig så gjør jeg det.

Jeg elsker å høre lydbok/podkast og gå tur samtidig.

Og jeg skulle egentlig ønske jeg var flink til å strikke,
sånn at jeg kunne strikke og se  serier samtidig.

Men jeg strikker ikke, for det er jeg så dårlig på!
(Kakekrigen er et godt eksempel på steder man må multitaske)

På badet om kvelden derimot,
er jeg rå på å multitaske!

Her hin dagen satt jeg nemlig på do  og tisset,
samtidig som den ene hånden pusset tenner,
og den andre hånden fjernet øyesminke.

(slapp av alt ble gjennomført i henhold til hygieneforeskrifter)

Men lett var det ikke,
for den elektriske tannbørsten kom i konflikt med «avsminkingshånden».
Og munnen konsentrerte seg ikke helt, men var sånn halvåpen,
noe som gjorde at det dryppet litt tannkrem ned på lårene.

Da jeg prøvde å bytte hånd for å komme bedre til med «avsminkningshånden»,
fant jeg ut at jeg slett ikke KAN pusse tenner med høyrehånden.
Den var helt ubrukelig til tannpuss.

Men jeg fikk sminken bort,
tørket meg og vasket hender og ansikt, i riktig rekkefølge, slapp av.

Og mens skyllevannet gurglet i munnen utførte jeg mine 50 situps. (snikskryt ja!)
Vips, så var jeg klar for sengen!

Litt rot, søl og konflikter kan det altså bli,
men jeg får gjort mye på en gang,
og jeg lærer stadig noe nytt om kroppen min.

Sist altså at jeg er svært «kjeivhendt» når det kommer til tannpuss.
Eller pusser alle med venstre?

#multitaske

8 hendelser på “Jeg er rå på å multitaske! Selv om det blir litt søl….”

  1. Pusse tennene på do, jaja da må du senke tempoet litt kjære deg 😉 Ta vare på deg selv, gleder meg til du tar noen timers pause fra denne matgale verden og treffer oss andre 🙂

    1. Hehe, men sånne kjedelige ting er da greit å få unna i en fei 🙂 Gleder meg også til vi møtes 🙂

  2. den multitasken der har jeg faktisk forsøkt meg på jeg også,for må en tisse ja da må iallefall jeg det med en gang,men å pusse tenner med venstre hånd,det får ikke jeg til heller,jeg har prøvd ,måtte jo det da jeg oppererte høgre skulder,men det var slettes ikke enkelt nei

    1. Ah….ja det var sikkert ikke enkelt nei, for jeg slet fælt med høyre, siden jeg er venstrehendt. Men må man så må man, både det ene og det andre, hihi

  3. Alt hva du prøver deg på 🙂 Jeg er sikker på at om du hadde gjort de tre tingene etter hverandre, så hadde du brukt samme tiden. I alle fall jeg hadde. Jeg blir nemlig mye mindre effektiv når jeg gjør mange ting på en gang. Men heldigvis noe fungerer flott, som strikking og tv-titting. Og for mange år siden (27 ca) så hadde jeg to ledige hender mens jeg ammet tvillinger…da spøkte jeg med at jeg kunne begynt å studert mens jeg ammet :-). Men det gjorde jeg altså ikke, jeg bare koste meg med de to små gullungene – som ikke er små lenger 🙂

    1. Hehe, du kan ha litt rett i det, at jeg bruker lengre tid på å gjøre alt samtidig 😀 😀 Husker den tiden ja, jeg tror ikke jeg tenkte tanken en gang, på å studere altså 😀 Men du verden som jeg koste meg <3

  4. Jeg er også rå på multitasking. Strikking og tv. Middag og oppvask. Middag og blogging.. Kanskje ikke så mye å skryte av, siden middagen ordner seg selv 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.