Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Med gangsperre fra Helvete! | MinMatgaleVerden

Med gangsperre fra Helvete!

God morgen.

Jeg var på trening onsdag,
en helt ny trening som startet opp på jobben.
Og klart jeg var med!
Når noe starter opp skal man kaste seg på,
selv om jeg hadde fri!

Jeg trener jo styrke til vanlig,
men stort sett ikke bena.
«De får jo trent seg når jeg går på tur med Bonnie de»
har vært min faste mantra.

Vel, det viser seg å ikke medføre riktighet!
Og det har snart to dager med gangsperre fra Helvete fortalt meg!

Det har vært så «gale» at jeg måtte støtte meg med hendene når jeg skulle sette meg ned på do, jeg har bøyd meg med strake ben hver gang jeg skulle hente noe på gulvet, og når jeg har reist meg, har det kommet stønn, grimaser og ukvemsord ut av meg.

Jeg kunne så klart tatt litt mindre i på den timen.
Tatt en litt rolig start.
Men jeg skulle så klart vise meg,
vise at «gamla» var sterk,
at hun sågar hadde trent i 19 år!
(Og bygget opp den ørlille hevelsen i armen der….på 19 år!)

Så her ga vi alt!
Valgte de tyngste alternativene.
Kjente det knøt seg i lårene,
men «who cares», jeg klarer det!
Med musikk og god instruktør var det enkelt å kjøre på!

Alt for å få rykte på meg som
«Hun er skikkelig sterk hun der kokken»
på jobben!
Og det var jo derfor de tre andre var der!
For å se på meg og vurdere min styrke!

De hadde sikkert ikke nok med seg selv og sin egen trening.
Nei,
de var der BARE for å se på meg! Antagelig….eh….

Vel,
jeg har hatt to tunge dager,
med gangsperre fra Helvete,
og jeg har lært at bena behøver litt styrketrening de og…
ikke bare tur med Bonnie.
Men jeg gleder meg til å prøve igjen neste onsdag. Tross alt!

For når man står foran toalettet,
og vurderer om man virkelig MÅ på do,
eller om man kan la være,
for det er så vondt å sette seg,
da har man gangsperre!

#gangsperre

 

 

4 hendelser på “Med gangsperre fra Helvete!”

  1. Hi-hi, tenk om du skulle få sånne «bulker» på beina… Ikke bra vettu. Tror du bør droppe beintrening videre også 😉 Bonnie -muskler holder 😀 Den bulken du har oppå armen der, har jeg under…eller noe sånt.. God fredag 🙂 klemmer <3

    1. Haha, men nå skal du jo begynne trene på mandag, så da så 🙂 Plutselig får du bulker både her og der du og, hihi Bonnie-muskler er fint å ha, helt sant 🙂 klemmerfredagsklemmer

  2. sånn gangsperre er virkelig smertefullt,har kjent det mange ganger jeg.Alle muskler må nok trimmes innimellom,du får prøve deg med noen knebøy i forkant før neste treningsøkt med beina hi hi ,ha en fin dag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.