Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Varmekabler i rumpa. Som Kardashians | MinMatgaleVerden

Varmekabler i rumpa. Som Kardashians

God morgen.

Jeg blir alltid så kald på rumpa når jeg går tur.

For når jeg blir varm i kroppen av å gå i hurtig tempo,
følger aldri rumpa med.

Den forblir kald.

Faktisk så kald at jeg må sitte på det varme badegulvet,
eller spyle med varmt mann i dusjen,
for å få den varmet opp igjen etter tur.

For tiden har løsningen vært å gå med shorts under turbuksen,
sånn at den skal ha litt ekstra å holde seg varm på.
Selv om Gubben ler av meg når jeg svinser rundt i ulltrøye, ullsokker og shorts!
Før tur-klærne kommer utenpå.

Nå skulle man jo tro at en stor rumpe med masse fett,
eller spekk,
skulle holde meg varm og god,
akkurat som seler eller andre dyr som lever i kalde områder.

Men nei, ikke min rumpe!
Så hvorfor fungerer ikke spekk-rumpen min?

Og burde man ikke kunne få lagt inn varmekabler i en såpass stor rumpe?

Og hva da med Kardashians?

Er det en grunn til at de bor i varmere strøk,
er det på grunn av de store rumpene?

Ville de fått frostskader på rumpa i Norge?

Eller forresten,
nå driver de jo allerede og injiserer ting i sine rumper de.
Så de har antagelig fått installert varmekabler i rumpa for lenge siden!

#rumpe #stor #varmekabler

 

8 hendelser på “Varmekabler i rumpa. Som Kardashians”

  1. Har du ikke hørt om mammelukker?? Spør din mor… Nå vet jeg at jeg muligens gammel-gjør deg litt.., men før i tida gikk de nemlig med en slags shorst, i ULL under de andre klærne.. Sikkert pga kald-rumpe-syndromet 😀 Håper du har en fin dag på jobb. Jeg har vært i Andeby og kost meg 🙂 klemmer <3

    1. Jo, jeg har faktisk hatt to stykker, fikk de hos min mormor, for hun visste hva hun snakket om hun 🙂 Men de ble faktisk litt utslitt, så mulig jeg må få meg noen nye, hehe. Den ene brukte jeg på teater, så den ligger vel der når jeg tenker meg om…:) Andeby høres bra ut, får gå inn og se om du fikk noen blinkskudd 🙂 klemmer<3

  2. Jeg blir også iskald på rumpa og da må jeg oppi stampen for å varme den opp igjen eller parkere den foran peisovnen hahahaha Kanskje Frodith er inne på noe med mammalukker? 😀 Ha en fin kakedag, tror jeg smeller i hop en sjokkokake <3 god klæm 🙂

  3. Hanne Beate

    Det med mamelukker i ull eller ull/silke er kjempesmart, – det varmer akkurat der man trenger det. Herlig skrivefeil da: At du spyles med varm(t) mann i dusjen, – litt av en mann Gubben din er, hihi. 😉

    1. Haha, den skrivefeilen har jeg ikke sett! Men den var faktisk så gøy ja, at den skal få stå. Hehe takk for du får det med deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.