Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Nydelig påskedessert. PannaCotta med mango. | MinMatgaleVerden

Nydelig påskedessert. PannaCotta med mango.

Pannacotta er en nydelig dessert, så god,
og ikke minst, så enkel å lage.

En dessert som kan passe til påske kanskje??

Med sin gule fruktsaus blir den ganske så påskelig….

Og den kan serveres i forskjellige glass eller tynne kopper…

Men det aller beste med denne er at den er enkel å lage,
og veldig god!

PannaCotta med mangosaus.

2 dl fløte
1/2 vaniljestang
75g sukker
3 plater gelatin
2 dl kulturmelk, hel

Legg gelatin i bløt, minst 5 minutter.
Skrap ut frøene fra vaniljestangen, gni den sammen med litt av sukkeret.
Ha dette, resten av sukkeret, den tomme vaniljestangen og fløten i en liten panne.
Kok opp, rør så sukkeret smelter. Rør inn gelatinplatene.
Avkjøl til lunken og tilsett kulturmelken (er den for varm skiller surmelken seg)
Fjern vaniljestangen og hell over i passende serveringsglass.

Sett kjølig minst 4 timer.

Mangosaus.

1 dl vann
1/2 dl sukker
1 moden mango
1-2 ts sitron (eller mer)

Kok opp vann og sukker til sukker smelter. Avkjøl.
Skjær mango i biter, Mos i blender sammen med sukkkerlake.
Smak til med sitron.

Hell over PannaCotta ved servering.

Server gjerne med en sprø kjeks,
Hasselnøtt Hippen, eller vanlige Hippen

#pannacotta #mango #kulturmelk #påske #dessert #oppskrift

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.