Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Hjemmelaget barbeque-saus. SÅ godt! | MinMatgaleVerden

Hjemmelaget barbeque-saus. SÅ godt!

Det er snart grill-sesong….

Hvis det bare kan slutte å snø i Bergen….

SvineRibberester er godt å ha,
og med BBQ saus til blir det en helt ny rett.
Jeg kjøpte og stekte en tynnribbe kun til BBQ bruk.
Og det angret vi ikke¨på.

En heftig god BBQ saus, som kan brukes til så mye!
Og ser du noen svineribber ligge igjen til en billig penge,
så kjøp en, stek den, og bruk den så til spare-ribs.

Pensle kjøttet etter at det er stekt,
og ha litt saus som tilbehør.
Kanongodt!

Denne oppskriften fant jeg hos Matprat.no

Amerikansk BBQ saus

1 løk
1 rød chilipepper, fersk
1 boks hakkede tomater
1 ss soyasaus
1/2 ts kajennepepper
1 ss brunt sukker
1,5 ss eplecider eddik
1 ts dijon sennep
1 ss paprikapulver
1 liten ts worchestershiresaus
1/2 ts salt
1 ts pepper
1 ss olje

 
Fres løk og chili i litt olje til løken er myk. Ikke ha for sterk varme.
Ha i alle krydder og bland godt.
 
Ha i de hakkede tomatene, rør sammen og la dette koke i 1,5 time, eller mer.
 
Mos så sausen med stavmikser.  Og ha i en skål.
 
Oppbevar sausen i kjøleskap,
I tett glass holder den seg 1 ukes tid.
Og bruk den f.eks til å smøre spare-ribs.
Eller den kjøtt-type du ønsker.

Mmmmm, saftig og godt!

En herlig BBQ middag med syltede grønnsaker
i dag skal vi bruke samme sausen til scampi,
og «hin» dagen blandet jeg den i kjøttdeig og spaghetti!
Anvendelige saker dette!
Og skikkelig godt!!

#barbeque #saus #oppskrift #grill

1 hendelser på “Hjemmelaget barbeque-saus. SÅ godt!”

  1. Ja, dette må være dagen det har snødd mest i hele vinter her + at det er mye vind også! BBQ-saus er supergodt, men jeg har bare kjøpt ferdiglaget, så tusen takk for oppskrift!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.