Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Podkast anbefaling | MinMatgaleVerden

Podkast anbefaling

Jeg har lastet ned en ny podkast.

«S-town»

Eller «Shit-town» som det står for.

Ekte historier fra Amerika,
så korrupt og spennende som det kan bli der borte…

Anbefales.
Bilderesultat for s-town
(Bilde fra google)

Og ja, det er på engelsk,
og det er smart. For da opprettholder vi vår skole-smarte engelsk kunnskaper, innbiller jeg meg i hvert fall….

#podcast

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.