Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg vet jeg var beruset når…. | MinMatgaleVerden

Jeg vet jeg var beruset når….

God morgen.

Jeg vet jeg har vært brisen når jeg våkner klokken fem og husker at jeg gikk i seng klokken to. 

Det er litt for få timer det!

Heldigvis fikk jeg sove igjen og sov helt til seks! 

Akkurat som om det var lenge nok.

Kvart på syv sto jeg like godt opp og satt deig til focacciabrødet jeg tenkte ta med på hytta. For i dag skal jeg på hytta og feire midtsommer en gang til.

Enda jeg feiret ganske kraftig i går.


Vel. Jeg får prøve å sove litt til.

Gubben derimot er god på å sove. Han sover så høyt at jeg burde hatt ørepropper.

Men jeg får alltid store søvnproblemer når jeg har drukket alkohol.

#søvnproblemer

2 hendelser på “Jeg vet jeg var beruset når….”

  1. Våkner også tidlig når jeg har drukket – men det kommer igjen ut på ettermiddagen.. Men egentlig greit å ha morgenen for seg selv til blogg-skriving -romanskriving eller full kontroll over fjernkontrollen :)…. Og når det gjelder ørepropper – skulle jeg hatt noen jeg også 🙂 Kos deg på hytta! Vi får satse på bedre vær i helgen – fingers crossed!

    1. Ja får meg og en trøtt periode på ettermiddagen som regel jeg og. Og tidlige morgener er gull verdt egentlig , helt sant. Takk, vi får krysse alt vi har? og klokken fem i dag tidlig var himmelen blå ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.