Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Rundstykker med havregryn og maismel. | MinMatgaleVerden

Rundstykker med havregryn og maismel.

Saftige små rundstykker

Maismelet gir en tettere konsistens,
og disse smakte riktig godt.

Rundstykker med havregryn og maismel.

2 dl store havregryn
1 dl havrekli
1 ts honning
3 dl kokende vann
1 dl melk/soya melk
1 ts salt
2 dl maismel
25 g gjær
ca 6 dl hvetemel
1 ss god olivenolje

Stekes 20 minutter på 225*

 
Ha havregryn, havrekli og honning i bakebollen.
Hell over kokende vann og la stå litt.
Og husk! Honning er sunt! Jeg holder meg forkjølelse fri med honning,
så ta gjerne litt ekstra, og ta en smak selv!
 
Bland melken/soya-melken i og rør rundt, når blandingen er lunken legger du i gjær,
salt, maismel og NESTEN alt hvetemelet.
La maskinen kna deigen i minst 8 minutter.
Da har du i olje og event. mer hvetemel.
Dette for at deigen skal få jobbet mest mulig gluten i seg før oljen kommer i,greit for disse rundstykkene med maismel.
 
Kna til deigen slipper bollen. Sett den til heving 1 time tildekket med plast.

Ferdighevet deig.
 
Trill ønsket form på rundstykkene, og etterhev under plast i 40 minutter.
Pensle med vann og strø på valmuefrø.
Stek på 225 * i ca 20 minutter. Spray mer vann på de etter 5 minutter for sprøere skorpe.

Avkjøl på rist.
Ikke skjær i de før de er avkjølt

#rundstykker #maismel #oppskrift #saftig #havregryn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.