Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg skal besvime nå! | MinMatgaleVerden

Jeg skal besvime nå!

Det er jo ikke særlig smart å sitte på venterommet mens jeg gruer for blodprøven. Samtidig som jeg spiller scene etter scene i hodet om hvor og hvordan jeg kommer til å besvime.

Og det hjelper heller ikke at jeg ser de har studenter i trening. Og at jeg innbiller meg hun er helt fersk og må stikke gang på gang.

Det er heller ikke noe særlig å tenke på hva min kollega på jobb fortalte i går. Om at de lange tynne nålene ikke virket og hun måtte bli stukket av kort tykk nål.

Særlig smart å være skrubbsulten var det vel heller ikke.

Men jeg var i hvertfall glad for å ha husket å tisse før jeg gikk.

Sånn at jeg slipper å våkne etter besvimelse i en dam liksom…

Vel, som min coach sier. Du får det du manifisterer.

Og er det noe jeg har manifistert nå, så er det jo min egen besvimelse…

Helsiken som jeg gruer meg, her jeg sitter og venter.


#sprøyteskrekk

2 hendelser på “Jeg skal besvime nå!”

  1. Åååå jeg vet akkurat hvordan du har det <3 Jeg skal i morgen og selv om jeg alltid gruer meg til blodprøven er den etter værre for det er veneflon og det er skiten over skjit av nåler, huttetu. Håper det går fint med deg vænnen. Stor god klæm <3

    1. Åååå, grøss, hørtes verre ut ja. Gikk fint med meg, sååå glad der er over. Masse lykke til i morgen til deg. klemmer gode klemmer<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.