Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Saftig kokt kylling til salaten. | MinMatgaleVerden

Saftig kokt kylling til salaten.

Perfekt sommermat

Salat er nydelige saker,
spesiellt om salaten inneholder masse godsaker!!

Og da er det viktig at kyllingen er skikkelig saftig og god.
Dette oppnår du ved å koke den,
den ble skikkelig god!
Har du ikke curryblader og sitrongress, så dropper du det,
blir bra uten og, eller prøv deg på andre smaker, løk, gulrot o.l.


Kok opp 5 dl vann, ha i 1/2 dl soyasaus, en terning hønsebuljong,
1/2 sitrongress stilk, 1 fedd hvitløk i biter, 8-10 curry leaves.

Legg to kyllingbryst i det kokende vannet, la det koke opp igjen og trekke ca 15 minutter på svak varme.
Legg så lokk på og la stå en 15-20 minutter (slå av platen)

Slice opp kyllingbrystet når det har avkjølt seg litt, og legg bitene tilbake i buljongen.
Jeg lot de ligge ca 1-2 minutter og skar de så i passe salatbiter.
dette for å få mest mulig av den velsmakende buljongen inn i kyllingen.
Krydre dem med grillkrydder og ha i salaten.

I min salat hadde jeg: issalat, ruccola, pata, tomat, agurk, mais, avokado, fersk ananas, oliven med paprika,
paprika, soltørked tomat, kokt egg, fetaost og parmesan flak.

Samt en hvitløksdressing, (gresk youghurt, seterrømme, hvitløk og hjemmelaget tacokrydder)

Noen av disse ingrediensene hadde jeg i egne skåler,
for oliven og fetaost er ikke særlig populært hos Gutta…..

Men kyllingen,
kyllingen elsket de!!
Har du prøvd å koke kyllingbryst??

#saftig #kyllingbryst #kylling  #salat #kokt #kraft #godt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.