Jeg skal innrømme det! Jeg er misunnelig!

God morgen.

Jeg skal komme med en innrømmelse.

Selv om det er et dårlig karaktertrekk å gi seg selv.

Dog!

Jeg er misunnelig!

På hva og hvem tenker du kanskje nå??

Jo det skal jeg fortelle deg.

Jeg er misunnelig på de som var med i «Hele Norge Baker»
Og som kunne dra ut kjendisstatus etter det programmet.

(Jeg søkte også, og var med inn i fjerde runde, men kom ikke lengre…)

For nå danser Ida Gran rundt i «Skal vi danse»
Og Anne Brith er med i bloggerne.

Og vet du hva!

I episode to fikk Anne Brith besøk av Ed!

Ed fra kakekrigen!

Han som jeg bakte bak, og som jeg havnet bak i «Kakekrigen»

Det skulle jo vært JEG som fikk besøk av Ed!!

Siste episode av bloggerne var om Vixen blog awards.

Og jeg kjente et sug i mellomgulvet…..

Jeg har lyst å være der, bli stylet, ha på fin kjole, og være nominert…..

argh! Jeg er misunnelig!!

Men til neste år!

DA er jeg der, i fin kjole, nominert i fem kategorier med overstylet hår!

#bloggerne

 

8 hendelser på “Jeg skal innrømme det! Jeg er misunnelig!”

  1. Greit å være ærlig..hehe.. Hadde vært moro om du var med i Skal vi danse.. er du god til å danse ? Ed vet jeg ikke hvem er, har han kommet seg «opp og frem» ?..sikkert artig å få besøk av uansett..hehe… Vi ser nok mer til deg på tv snart også tenker jeg.. i mens får vi kose oss med blogginnlegga dine :)) Klem <3

    1. Nei jeg er ikke særlig god til å danse, men jeg kunne sikkert blitt LITT god i hvert fall 😀 Ed er ikke blitt superkjent etter Kakekrigen, men litt. Han var med i et svensk`t kakeprogram og. Veldig flink å pynte kaker! Håper jeg kommer meg på tv til slutt ja, og takk for fin kommentar <3 klem

  2. vennen min sånn kattekamp som de driver med på vixen og alt drittet de driver med i bloggverden -de store -det håper eg du aldri blir vant med eller misunnelig på.

    Det er endel mennsker du ikkje trenger å være misunnelig på….du er mye bedre enn dem, inside out <3 og som frodit sier og vi begge vet så skal du ha ditt eget bakeprogram…få din egen youtube kanal så er du i gang <3

    1. LITT kattekamp i fake-pels hadde vært gøy da 😀 Men eget bakeprogram er jeg med på. Har laget en del på youtube, men det tok ikke særlig av kan man si, 😀 Men takk for fin kommentar <3 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.