Bloggerne og underliv med hår!

God morgen.

Jeg ser på Bloggerne.
Og jeg synes faktisk det er ganske så underholdende.
Selvsagt ville jeg jo helst ha VÆRT en av bloggerne,
og levd av bloggen min,
men dog, den tid kommer.

Farmen har jeg litt problemer med å se på,
for der sitter jeg bare og lurer på hvem som IKKE skulle vært med der,
og som JEG skulle erstattet!

Men tilbake til bloggerne.
Og underliv.

Ja, for nå skal jeg skrive om underliv,
orker du ikke å lese om det,
så stopp nå.

Anniken, en av bloggerne, hadde fått seg kjæreste,
og han var av den naturlige tilbake til naturen typen,
som gjerne ville hun skulle la alt vokse og gro.
Til og med under armene.
(Til store gisp og forskrekkede uttrykk hos venninnene)

Men så var det underlivet.
For han ville selvsagt ha hår her og.
Hun hadde prøvd litt, men det orket hun bare ikke, så nå var alt borte igjen.

Det var da en av venninnene gikk inn og googlet «fitte med hår»
for å se hvordan det så ut!

Og det var da JEG ble sittende og gape i sofaen.

For helt greit,
jeg vet jo at alle unge mennesker barberer bort alt hår på hele seg.

Men at det nå er SÅ vanlig,
at unge mennesker ikke lenger VET HVORDAN DET SER UT,
å ha et behåret underliv?

Seriøst?

Hva i alle dager er jeg da??

Et gammelt klenodie som vandrer rundt med behåret underliv?

Kanskje jeg snart kan ta betalt,
fra unge mennesker som vil se hvordan det ser ut??

Og hva med den påstanden om at håret beskyttet underlivet??

Gjelder den ikke lengre?

Eller blir det som med sykkel.
Når vi syklet hadde vi bare håret som beskytte hodet, ikke hjelm.

Så kanskje de unge får utlevert hjelm til fitta de da,
ja, for å beskytte den hårløse stakkaren??

#underliv #behåret #fittemedhår #bloggerne

10 hendelser på “Bloggerne og underliv med hår!”

 1. Ha-ha-ha!!! Ja, de andre får ha hjelm på, vi andre får bare blafre i vei ned håret vårt i full utfoldelse både her og der 😀 *Ler så jeg dør!! 😀

 2. Hehehe 😀
  Det må vel være kyskhetsbelte som kommer nærmest i å være en hjelm da, tenker jeg 😉

  Men sant og si….er usikker på den påstanden om at håret beskytter underlivet. Er ikke helt sikker på at det er hold i den. Hvorfor har vi hår under armene da. Er det for å beskytte noe det også, eller er det ren dekor?
  Jaja, ikke vet jeg 🙂 Men du fikk i satt alt i sammenheng her, til god latter hos meg i alle fall 🙂

  Ser Bloggerne av og til jeg også. Og gleder meg stort til den dagen du kommer på skjermen der. Da skal jeg se det fast <3
  God søndagsklem <3

  1. Ja der sa du noe, hva skal vi med håret under armene…. Haha, kyskhetsbeltet er kanskje på moten igjen 🙂 Takk for fin kommentar <3 klemmer

 3. Ha-ha! Ja, en kan jammen undres! Jeg har prøvd både med og uten hår «der nede» for å si det litt pent, men aldri tatt hele hårpryden. Litt «pannelugg» vil jeg i alle fall ha på a’ – enten det er moderne eller ei! 😉

 4. hahaha Karidansen, eg dauer <3

  Eva hårene er for beskytte underlivet -ikkje nett det vi ahr kravlende nedover lårene og helt til knærene kanskje og muligens ikkje om man har en hel regn skog.men alle slimhinner er behåret…..øynene er ikkje dekorer med vipper for at vi skal se lekker ut, thats just the sideeffect…vippen er for å hindre fremmelegemer å komme inn påøynene. Nesen har hår….de hårene beskytter OG hjelper deg å få lukt opp i nesen….armhulene er utrolig sensitive…en av de tynneste hudene er her -på innsiden av albuen, insiden av lårene, bak ørene og under armene….så at det er hår her er to grunner..ene er for beskyttelse , den andre er for å spre våre feromoner ut til andre……dvs de fleste av oss er litt mindre hypp på det i disse dager enn de var i steinalderen…
  men tenk bare på at kvinner med brystkreft operert i Tyskland har de konkludert med at utrolig mange av dem har aluminium i kjertlene under armene…huden er svært tynn, vi fjerner den og pøser på med deo…

  ja til litt pelz 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.