Noen skal til Polen, og noen har rotet det litt til…

God morgen.

Nå har jeg rotet det skikkelig til her.
Jeg har nemlig bestilt meg tur!

Til Polen. Krakow.

Og i dag så jeg på kalenderen min.
At mellom de to flygningene,
som nå fortoner seg som to prikker på min kalender,
befinner det seg enda en prikk,  midt i!!

Uuuuups!!!

Jeg ble litt stresset!
«Hva pokker var det jeg skulle den dagen da??»

Ojda, der var en klubb, ikke så galt det,
bare at det var JEG som skulle ha den klubben….

Kan jeg be Gubben ha klubb for meg??
Ja, siden han ikke skal være med??

Spørs om det blir en suksess.
Tror jeg må avlyse den klubben gitt.

For JEG skal til Krakow!
Og slapp av, jeg skal ikke reise alene,
enda jeg godt kunne gjort det altså,
men Guttene skal være med.
En hjemme på perm og en har fri.
Da bruker vi den siste ferieuken i Polen.
Tirsdag til lørdag.

Og Gubben….
Han er antagelig på reisejobb akkurat da.
Synd. Men vanskelig å få det til å passe for alle.

Men det ble jo litt rart da vi satt oppe hos min mor og far og jeg fornøyd fortalte:

» Guttene og jeg bestilte oss en tur til Polen i november,
ja, vi hadde jo ikke noe sommerferie så…»

Hvorpå Gubben hever øyenbrynene og sier litt syrlig:

«Ingen sommerferie nei…….NOEN var vel både i Oslo og i Sverige på ferie i sommer…»

Ojda, ja…..det var visst meg det…

Men visst vi nå sier jeg «FØLGER» guttene på ferie til Krakow,
for reisen blir en julegave,
så kan jeg jo «FØLGE» Gubben en tur etter jul eller noe….??

Ja for jeg følger gjerne med jeg!

Har du et bra hotell å anbefale i Krakow??

#Krakow

8 hendelser på “Noen skal til Polen, og noen har rotet det litt til…”

  1. Ja, reisefølge er godt å ha, så Gubben burde jo egentlig være glad for at du tar jobben med å følge Guttene, hehe. 😉 Jeg har ikke vært i Krakow, men på nettet står det diverse hotellomtaler, og uansett blir det sikkert en opplevelse. Gled deg! 😀

    1. Takk, ja det gjør jeg. Har akkurat lest anmeldelser og sjekket hoteller igjen, så nå bestilte vi. Ble leilighetshotell, veldig billige de, og greit med vannkoker og kjøleskap på rommet, for mor som våkner tidlig og ungdom som sover lenge 🙂

  2. Herlig fortelling som bare begynte med en prikk 😀 Jeg har aldri fått arrangere klubb for madammen, men jeg har fått lov til å rydde og vaske opp etterpå 😀 Lucky man 😛 Mannskoret mitt har vært i Krakow for noen år siden, men jeg var ikke med. Damekoret var der i sommer, og da ble de værende der flere dager lenger enn planlagt, siden Norwegian måtte kansellere flere flyruter. Men jeg aner ikke hvilke hoteller de fikk prøve ut før de kom seg hjem 😀

    1. Takk 🙂 Heldig du som fikk rydde og vaske etter klubb-damene, hehe Håper ikke vi blir værende lenger enn vi har planlagt gitt, 4 dager får være nok _::)

  3. Åh heldige dere! Jentene mine vil også dit- eller til Auswitch da. Jeg tenker st det er en opplevelse dagens ungdom ikke har vondt av! Gratis å komme inn også! Har hørt mye bra om Krakow! Gled dere masse ♡ Klubben kan vente og da har du litt å fortelle om oxo ?

  4. Det høres gøy ut da 🙂 Kose seg på tur, og NOEN måtte jo ofre seg for å følge guttene.. 😉 Du burde følge Gubben på en Oslo-jule-shopping også 😀 klemmer min venn <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.