Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Dagene før sjekk av rumpekreft. En føljetong. | MinMatgaleVerden

Dagene før sjekk av rumpekreft. En føljetong.

God morgen.

I overmorgen skjer det.
Dagen for rumpesjekk.
Når jeg skal inn og sjekkes for rumpekreft.

Obs! Dette er innlegg ikke alle liker å lese,
så du sarte sjel, eller du som sitter midt i frokosten kan gjerne scrolle videre i hverdagen din.

Jeg skal altså inn på koloskopi.

Men du verden altså,
jeg trodde jo jeg var litt spesiell jeg da,
som skulle inn og sjekkes for rumpekreft.

Men det viser seg jo at halve bekjentskapskretsen min allerede har vært inne!

Jeg har hørt endeløse historier om rumpeundersøkelser.
Fra hvordan en hadde rumpe som slett ikke ville vedkjenne seg slangen
og poppet den ut igjen,

til lyden av en flaske sherry som poppet.
(Hans sammenligning forøvrig)
Til hun som gjerne kunne gjort dette hver måned, så kjapt og greit gikk det faktisk!

Og jeg har fått råd om å få en annen type drikke, for den vanlige er helt forferdelig, (men tror jeg har fått den vanlige jeg…) og at det ikke er lurt å poppe slangen ut igjen, for da må du faktisk betale ekstra!!

Og så har jeg fått en utfordring!

«Kan du ikke «låne» med deg en av de trusene! De der med hull i rumpa! De ser heeeelt syke ut, hadde ikke det vært gøy å ha en sånn??»

Hvilket jeg så klart var enig i! En sånn skulle vi hatt.

(Og du! Det er i teatersammenheng vi tenker sånn,
tilfelle du nå så for deg Gubben og meg i kinky sex-lek!!)

I morgen skal jeg altså bare spise frokost, og så bare drikke resten av dagen.

JEG!! Som blir så fort sulten!

Foreløbig er det altså den fasten jeg gruer meg for,
men det kommer vel mer tenker jeg.

Så nå kan du få følge meg på veien mot rumpekreft eller ei,
enten du vil eller ikke.

Eller, det kan du faktisk få bestemme selv,
ja, om du vil være med på undersøkelsen.

Ja, ikke MED meg inn da, men her på bloggen,
når jeg skal fortelle i det vide og brede om mine opplevelser.

En føljetong her altså.

«Veien mot rumpekreft, eller ikke»
Ser du den hvite lappen! Syyyyyykt irriterende sant!!

Og slapp av, jeg har ingen store indikasjoner på noe som helst,
jeg skal bare inn og sjekkes.
Legen min sier at disse undersøkelsene snart blir like vanlig som mammografi.

#koloskopi #rumpekreft

12 hendelser på “Dagene før sjekk av rumpekreft. En føljetong.”

 1. Ja du all verden.. OG jeg satt mitt i frokosten 😀 Frokost nr to i dag siden jeg var oppe med barnebarna når de skulle dra på skola. 🙂 Nå er du jo ganske så tøff som deler dette med alle – men det er sikkert mange som på ulike måter synes det er veldig godt. Når min kjære kone var dramatisk syk for et par tre år siden så ble hun jo undersøkt for det aller meste. Jeg fikk være med henne på det aller meste, også koloskopi. Så i dag på brylluppsdagen vår.. så er jeg stolt over at jeg har sett henne innvendig også 😀 Det er det nok ikke alle ektefeller som kan si til hverandre 🙂

  1. Haha, men godt du ikke lot deg skremme da, tross frokosten. Jo du det må jeg si, jeg kjenner ikke mange som kan si de kjenner sin ektefelle både utvendig og innvendig. Står respekt av det gitt. Ja, en sånn opplevelse blir vel enklere når man deler den, og gjerne fokuserer litt på humoren i det hele, som truser med hull bak. Så får heller dem som ikke liker det finne noe annet å lese. Gratulerer, og Ha en fortsatt fin bryllupsdag.

 2. Jeg har ikke tatt den sjekken noen gang..men yngste sønn skal ta denne uka.. :)) Burde nok gjøre det etter hvert jeg også.. ikke sånt man gleder seg til, men det går som regel mye greiere enn man frykter… Gode ønsker til deg <3 Jo jeg ser den hvite lappen.. men den plager ikke meg..hehe… Klem <3 Annebe

  1. Ja det sa hun å jobben, SÅ enkelt og greit. Satser på den varianten. Verst å være uten mat foreløbig. Lykke til til sønnen da. 🙂 klem <3

 3. IKkje vet eg er det verre eller bedre enn andre veien ?
  Eg har tatt sånn slange i halsen ned i magen etpar ganger -ikkje fest.
  Håper heller aldri at det colonoskopi blir like vanlig som mammografi for det tok eg 3 ganger på etpar mndr bare for å være sikker på at det ikkje var noe å finne -hvilket det ikkje var heldigvis 🙂 <3
  Lykke til <3

 4. Jeg håper ikke det blir sånn daglidags greie… Nok å fly på de to andre tingene vi har. Men dette er altså veldig vanlig? 😮 Jeg håper at du er frisk som en fisk hvertfall .-) Lykke til <3 Klemmer og fin kveld min venn <3

 5. Oi masse lykke til. Har tatt den der flere ganger, jeg ba dem gi meg full dose av alt de hadde av greier der sånn at jeg skulle merke minst mulig, bare synd man ikke får spise bamsemums mens det pågår. Goooodklæmme <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.