Mine tre beste egenskaper. Rangert av meg selv!

God morgen.

Jeg hørte en podcast i går.
Vanessa og Synnøve`s «Snages»

Den heter vel ikke det da, men de er veldig fine og morsomme å høre på.
I går dro de frem gode egenskaper ved seg selv,
selv om det var pinlig å si dem høyt,
og så laget de lister om hvilke egenskaper de satt mest pris på hos hverandre.

Så smart, tenkte jeg der jeg gikk.
For vi SKAL fokusere på våre gode egenskaper,
og ikke snakke om og tenke på de egenskapene vi IKKE liker ved oss selv.

Så i dag kommer min tre på topp gode egenskaper hos meg selv.

Så kan du jo se om du er enig??

3.  Smart

På tredjeplass kommer altså smart. For det er jeg. Selv om det er mye jeg ikke skjønner, så finner jeg ut av det når jeg får tenkt litt, eller, søkt på google og you-tube da!!

2. Interessert/engasjert

Jeg elsker å lære nye ting, jeg bytter jobber og glefser liksom i meg av livet. Og jeg liker at jeg er sånn, for jeg mener det er det som gjør at jeg fremdeles utvikler meg.

1. Morsom

Jo altså, kom igjen. Jeg ER da morsom vel?? Jeg tuller jo med alt! Fra rumpekreft til lavt stoffskifte. Og de to der er det ikke alle som liker at jeg tuller med. Men jo, jeg mener selv jeg er morsom, tuller og tøyser, gir av meg selv, danser litt og synger skrålende sanger, for å muntre opp min omgivelse.

Så, thadaaaaa! Det var MIN liste.

Hva med din??
Og hva med dine venners??

Nå skal jeg skrive ned tre av de gode egenskapene jeg setter pris på hos min venninne,
og så skal hun få dem på en lapp i dag. For det er da koselig, ikke?

Hva er dine gode egenskaper?
Hvilke setter du mest pris på?

Hadde vært veldig gøy om du skrev dem i kommentarfeltet,
sånn at det ikke bare er jeg som sitter her og skryter av meg selv 🙂

#godeegenskaper

PS. En ting som IKKE kom på liste var god hukommelse. For det har jeg ikke.
Og i går kveld kom jeg på noe morsomt jeg skulle skrive i den anledning her.
Det klarer jeg rett og slett ikke å komme på hva var. Enda jeg nå gikk inn på badet for å huske hva det var. Det var nemlig der jeg tenkte det i går. Men nei, jeg husker bare ikke, og det er jo egentlig ganske ironisk!

4 hendelser på “Mine tre beste egenskaper. Rangert av meg selv!”

  1. Så flott innlegg, – kjempeviktig å se de positive tingene ved seg selv! 🙂 Du er virkelig morsom, og jeg synes det er flott at du tuller med alvorlige ting også. Om jeg er litt nedfor så hjelper det alltid å ta en tur innom deg! ❤️ Mine positive ting: Til å stole på, smart og hjelpsom. Ønsker deg en fin onsdag! 🙂

    1. Åh, og der beviste du at du er til å stole på, for du svarte faktisk! Takk Hanne Beate <3 Og tusen takk for du kommer innom og leser, og for fin kommentar. Ble glad jeg nå 🙂 God onsdag til deg og <3

  2. Jeg er helt enig i at du er smart, engasjert og morsom. Og det er noen av grunnene det er er fint å være din venninne. I tillegg er du snill, ærlig, åpen, reflektert, modig og litt gal 😀 Jeg er snill, ærlig, trofast/ lojal, optimistisk, engasjert, lyttende, reflektert og klok 🙂 God klem og takk for et herlig innlegg <3

    1. Takk for svar, og takk for ekstra egenskaper. Likte at du synes jeg er litt gal 🙂 Er enig i alle de du har og. De tre jeg liker best ved deg er: 1. Kreativ og lekende 2. Lojal 3. Engasjert 🙂 Takk for kommentar. klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.