Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 En førjulsgave på vei i posten! | MinMatgaleVerden

En førjulsgave på vei i posten!

Bonnie har to gode venner i Oslo,
Salt og Pepper.
Dette er to tøy-rotter som Bonnie antagelig aller helst ville tatt i munnen og ristet «livskiten» ut av, for det er sånn hun viser sin kjærlighet til tøydyr,
men det får hun ikke lov til.
Så hun oppfører seg eksemplarisk når vi får besøk av dem.
Og nå når det nærmer seg jul og julekalender tid fikk hun en klok tanke:

«Du altså! No e det snart julekalender, og da vet du jo at Salt og Pepper blir sånn helt «Spinnville» og skal trekke luker og sender gaver og bare e helt sånn der propeller! Så då tenkte eg, at de burde få nåkke som de kunne koble litt av med. Og då tenkte eg gjenbruk då! For den der greien du ga til guttene, den bruker de jo ALDRI!! Eg e sikker på vi kan ta den uten at de merker det. Og så sender vi den til Salt og Pepper som en førjulsgave, som de kan leke med når kalenderen starter!»

Jeg syntes det var en glimrende idè.
Så da gjorde vi det!
Bonnie og eg!

#førjulsgave

4 hendelser på “En førjulsgave på vei i posten!”

  1. Delte innlegget ditt så klart 😀 Må prøve dette med å dele litt mer 🙂 Glemmer hvordan jeg skal gjøre det, men nå tok jeg på SHARE-knappen oppi her, og det gikk fint 😀 Nå gleder vi oss fælt her 😀 Til gaver og greier 😀 Klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.