Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Et kurs i Stand-up. Og overanalysering av emoji`s. | MinMatgaleVerden

Et kurs i Stand-up. Og overanalysering av emoji`s.

God morgen.

I går var jeg på kurs i Stand-up.

For det er litt sånn jeg har det som 40+`er
Jeg prøver ikke å gjøre det BESTE ut av livet,
jeg prøver å gjøre det MESTE ut av livet!

Og jeg elsker å teste ut noe nytt.
Så stand-up……tja, hvorfor ikke?

Roar Brekke var absolutt en flink kursholder,
og et fint  menneske å være sammen med.

Og jeg skjønte fort at teksten min behøvde MYE arbeid før den blir bra.
Men den BLIR BRA.
Og jeg kom på flere gode poeng i løpet av kurset.

Så da er det bare å skrive, så tester jeg meg på scenen 8 desember.
(«Speekers Corner» på Cornerteateret)

Er bare å kaste seg i det, tenker jeg!

Jeg ble og kjent med flere fine folk på kurset.
En av dem ble jeg sittende og chatte med i går kveld når vi var kommet hjem.
Veldig koselig.

Men kanskje ikke så koselig at man sender slengkyss??
For sender man slengkyss til mennesker man såvidt har truffet??

Vel, det var JEG som sendte slengkyss, to ganger!!
Hun var jo så hyggelig, og så lett å prate med…..

Og vips hadde jeg altså gjort det to ganger.
Tilbake fikk jeg den der emojien med trutmunn.

Hva er det egentlig??

(Bilde fra google)

Hva betyr trutemunn uten hjerte?
Et kyss til en du bare såvidt kjenner kanskje……
Og ikke kyss med hjerte, som var det JEG sendte!!

Emoji burde ikke vært lov.
for overanalyserede mennesker som meg! 😀

#standup

4 hendelser på “Et kurs i Stand-up. Og overanalysering av emoji`s.”

  1. Når man har vært på sånn kurs er det sikkert HELT innafor med litt slengkyss og sånt 😀 Så tøff du er Kjersti, som skal stille på stand-up på SCENEN!! Snakk om å kaste seg i det da, snakk om å ville ha adrenalin liksom…Jeg er SKIKKELIG feig når det gjelder å leve MYE altså 😀 Klemmer og fin dag <3

    1. Ja jeg er blitt en skikkelig adrenalin-jeger 🙂 Blir veldig spennende. Har skrevet tekst i dag. Så får jeg jobbe med den frem til jeg skal på 😀 gøøøøøy. Og du lever vel mye på DIN måte tenker jeg <3 klemmer<3

  2. Så gøy da, og sånt passer jo så bra for deg! Du har masse humor og er vant til å stå på scenen. Koselig å sende en sånn emoji, for da viser man at man setter pris på personen, – hun sendte sin fordi hun kanskje er litt beskjeden? Ønsker deg en fin mandag! 🙂

    1. Takk, blir veldig spennende. 😀 Ja, hun reagerte sikkert ikke på den, bare jeg som overdriver og overanalyserer som vanlig, haha Tusen hjertelig, og god tirsdagskveld til deg. Hatt fri i dag og bare slappet jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.