I dag blir jeg alene hjemme til middag.
Det er lørdag, og jeg har lyst på noe godt.
Er dette svaret?
Oppskriften har jeg hentet fra min gamle blogg i 2016,
da jeg jobbet på Jordbærpikene.
Nachos er digg!
Og når man bytter ut kjøttdeigen med kyllingfilèt blir det jo LITT sunnere.
I høst har du kunnet velge om du ville ha kjøttdeig eller kylling nachos hos jordbærpikene.
Jeg adopterte selvsagt retten med meg hjem,
og sånn kan du lage den hjemme:
Stek kyllingbryst med krydder som kyllingkrydder, gurkemeie, paprika og spisskummin og salt.
Jeg steker mine i en kjele.
Sterk varme på en side, krydre siden som ligger opp,
snu stykkene og krydre på andre side, fremdeles full varme.
Legg på lokk og skru ned til ca 3 (min går fra 1-9)
8 minutter med lokk på.
Når klokken ringer skrur du platen helt av og setter timer på nye 8 minutter.
IKKE TA AV LOKKET, det må forbli på hele tiden.
Etter endt tid kjenner du på stykkene om de virker fast i formen.
Ta ut og avkjøl.
Du har nå saftig kylling.
Kraften som er i kjelen tar d selvsagt vare på og bruker i sauser/suppe, pastasalat e.l.
Spre taco/nachos chips utover et bakepapir. Skjær avkjølt kylling i biter, dryss gjerne på litt mer krydder.
Her kan du bruke hjemmelaget tacokrydder og. Spre kyllingen utover
Dryss over revet gul cheddarost.
Stek i ovn 200* ca 15 minutter. Pass på så det ikke blir brent i kantene.
Anrett på fat og dander over mais, vårløk, rømme og hjemmelaget salsa.
Nyt!
#nachos #kylling #oppskrift #hjemmelaget #godt
Kylling er hvertfall godt 🙂 Nå har jeg tegnet Reds On the run 🙂