Nesten på TV, men helt sikkert til Oslo!

God morgen

I går fikk jeg en melding fra Fridtjof Nilsen.
Du vet, programlederen i Kakekrigen!

Han skrev han hadde sendt meg en mail.

Og jeg kjente det begynt å krible!

Skulle han lage nytt program og ville ha meg med??

Skulle de ha finaledeltakerrunde i Kakekrigen med alle som hadde vært i finalen?

Jeg var ikke sein om å åpne den mailen skal jeg si deg.

Nå var det ikke akkurat det….
Han skulle lage kakebok med de 34 beste kakene fra Kakekrigen,
og der ville han ha med min ostekake!

Og det var jo gøy!
Jeg skal få bilder og eksemplar av boken når den er klar,
men først må han jo bake alle kakene.
Så det kan jo ta litt tid!

Men jeg fikk da skutt inn i vår passiar at jeg var med på alt om han hadde bruk for deltakere til noe program 🙂 Og det skulle han skrive seg bak øret.

Alltid lurt å ligge bak ørene til folk!

Det var altså ikke min billett til tv-skjermen det der.

Men den kommer nok.

Og mens jeg venter på den,
har jeg bestilt mine egne billetter,
og tar meg en tur til Oslo i februar.

Jeg skal på alternativmessen,
men aller mest skal jeg være sammen med blogg-bestissen min <3
Reds on the run.

#billetter

8 hendelser på “Nesten på TV, men helt sikkert til Oslo!”

  1. Herlig 😀 Ser jo på kakekrigen hver dag nesten… her i huset 🙂 Og jeg spiste ostekake på bursdagen i går. Men tror det var hennes egen oppskrift og laktosefri. 🙂 God tur til Oslo og kos deg masse med tvillingsjela di 🙂 gudbedre det hadde vært moro med en kaffekopp med dere to 😀

    1. Hehe, ja kakekrigen ruller om og om igjen, og det liker jeg 😀 Ostekake er alltid godt, så det var et bra valg på bursdagen. Ja DET hadde vært koselig det! Med en kaffe sammen vi tre! hvem vet, det kan jo fort bli virkelighet om skjebnen vil det sånn 🙂

  2. Du sa ikke du kunne hjelpe han å bake gjennom de kakene han skulle ha i boken da? Du kunne jo være sånn side-kick eller hva det heter? 🙂 Bare for å komme fram fra øret der 😀 Gleder meg maks til du kommer, og vi kan begynne planlegging av vår-eventyr, og bare kose oss sammen 🙂 Klemmer <3

  3. om det ikke var ny runde i kakekrigen,så kommer din kake med i egen kokebok,det er jo bedre for kokebøker lever i generasjoner og din oppskrift med den

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.