To gode tips for trening og kropp.

God morgen.

Kroppen min ass!
Den sier ifra!
Og i dag kan jeg ikke gå på trening før jobb, som jeg gjorde i går.

Det var en bra trening i går,
(det kjenner jeg på rumpa i dag),
og jeg planla straks å trene før jobb i dag og.

Men da jeg kom på jobb i går begynte jeg å nyse UTEN at jeg hadde vært i nærheten av pepperbøssen!

Jeg ble snufset og tett,
tung i hode og ikke i form.

Jeg avlyste treningen i dag tidlig i mitt hode.
Drakk mengder med sitronvann
og laget ingefær, stjerneanis, sitron og honningvann når jeg kom hjem.

Å bruke stjerneanis fikk jeg tips om av kollega på jobb,
og nå har jeg og begynt å finrive(raspe) ingefæren i vannet,
noe som gir enda mer smak.
Takk Randi <3
Jeg rører ut honningen i varmt vann, og setter så hele blandingen kjølig.
SÅ godt, og så bra for kroppen.

Vel, her sitter jeg, frisk og fin.
Men jeg skal ikke trene i dag.
For:

Det er viktig å lytte til kropp.

Og nå skal du få enda et tips.
Yoga with Adriene! På You Tube.

Yoga ER virkelig godt for kroppen.
Og for deg som synes yoga er kjedelig,
så handler det jo om å akkurat TA den tiden,
bruke de minuttene på å kjenne litt på hvordan du har det inni deg.

Skremmende?

Kanskje, men vi kan alle dra nytte av å lære oss selv å kjenne litt bedre.

Jeg får ikke tid til å ta yoga-timer i mitt liv for tiden,
det blir litt mye med trening på jobb, trening på senter OG hund!

Derfor trener jeg Yoga with Adriene,
og tester nå ut en 30 dagers utfordring på nett.

Helt gratis, helt hjemme i min egen stue, akkurat når jeg har tid.

Så det skal jeg gjøre i dag, her hjemme, før jobb.

Jeg kunne og merke det på vanlig trening i går,
at jeg var flinkere til å bruke pusten når jeg trente,
noe som gir bedre treningseffekt!

Så der, to gode tips for trening og kropp på en søndag.

Fra meg til deg <3

#treningstips #yoga #styrkedrikk

3 hendelser på “To gode tips for trening og kropp.”

  1. Så flink du er med kroppen din Kjersti, et forbilde der ja 🙂 Jeg sov helt til kl 06. 30 i dag. Rekord siste uka .. Fikk kjøpt meg brukt strikke-kofte i går, og en ny bukse. På sparket 😀 Superstretch…så jeg slipper å trene med EN gang 😀 Hi-hi…Ha en fin jobbdag <3 Klemmer <3

    1. Superstretch er tingen! 😀 Så deilig du fikk sove så lenge. Søvn er vel nesten det viktigste kroppen må ha. Kult med gjenbruk. Kanskje vi må ha oss et «raid» når jeg kommer til Oslo 😀 takk. klemmer<3

  2. det var den treningen ja,du er virkelig flinke,jeg hvet att jeg burde men energien er på bunn for tiden,men når det er sagt har jeg vært flink til å komme meg ut på gåturer hver dag den siste uken etter en laber desember måned :=) Går på brufen 2 ganger dag for tiden,det må være det som gjør det ,for jeg sover og sover i dag måtte jeg tvinge meg opp kl 9 :=) jepp nå sitter jeg her med kaffe og brødskive og håper på att jeg skal våkne.Ha en fin dag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.