Fiskepudding i ny innpakning med godt følge av Mac & Cheese

Fiskemiddagen behøver ikke være så avansert,
her får du fiskepudding i ny innpakning og med godt følge.

En merkelig kombinasjon??
Høres kanskje sånn ut,
men dette var godt sammen!

Og dette høstet lovord rundt middagsbordet!

Mac`nCheese, fiskepudding med red curry paste og raspet gulrøtter med eplejus og sitron.

Du starter med å lage saus.


Lag hvit saus av 3 ss margarin, 2,5 ss hvetemel, 4 dl melk og 1 ts salt
Smelt smøret og rør inn melet.

Spe med melk, rør godt i mellom hver melkeskvett.

La sausen koke ca 7 minutter,
ha i 50 g kremost (med krydder om du har)
Og 100g cheddar ost. Skikkelig gul god ost! (eller lys cheddar)
Og 1 ts salt.
Smak til, den kan godt være litt salt,
det jevner seg ut når du blander med makaroni.

Rør og inn ca 6-7 drag på pepperkvernen.

Og hell sausen over ferdig kokt makaroni. (mengde: ca 7 dl i ukokt form)

Hell røren i smurt form, strø på litt brødrasp,
og sett i ovnen, 200* ca 10 minutter.
Egentlig skal den stå i 20 minutter,
men jeg er ikke noen stor fan av knasende hard makaroni på toppen,
og steker den derfor bare 10 min.

Skjær fiskepudding i biter,
bland ca 4 ss olje med en toppet ts red curry paste, pensle på ene siden av puddingene.

Legg de på varm stekepanne, med margarin,
pensle så andre siden,
og stek de på begge sider.
(det kommer en ganske sterk lukt når du steker,
men ingen panikk, smaken blir nydelig)
Riv noen gulrøtter,
og bland i litt eplejus og sitron.
Middag!

Enkel middag,
og den ble faktisk ganske mektig med Mac`nCheesen.

Her kan du selvsagt redusere mengden ost i sausen!
Det går og an å droppe cheddaren og bare ta et lite beger kremost.

#middagstips #fiskepudding #macandchees

4 hendelser på “Fiskepudding i ny innpakning med godt følge av Mac & Cheese”

  1. hahaha eg tenkte forrige dag eg var galen som ville lage fiskepudding og makaroni
    Istedet laget eg fiskepudding salat
    Småbiter med fiskepudding stekte eg kjapt og så blandet med en grønnsaker 😀 var egentlig helt ok 🙂 ble mett 🙂

Legg igjen en kommentar til Kjersti Avslutt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.