Finnes ikke noe bedre enn når alt gjør seg ferdig i en form!
Middag i gryte,
alt i en form!
Marinerte sommerkoteletter,
lagvis med poteter, løk, gulrot…..inn i ovnen, 2 timer…middag!
Supersaftige koteletter, kokte poteter, løk med god smak….
Buljongen silte jeg av,
og tyknet med maizenna, samt pimpet den med fløte og litt creme fraiche….
Så enkelt …og så godt!!
Alt i en gryte.
6 (marinerte)sommerkoteletter (jeg marinerte i chiliolje, hvitløk, brunt sukker, timian og basilikum)
6-8 poteter, med skall
3 fedd hvitløk, såvidt knust
1-2 gulrot i store biter
noen biter paprika
2 løk, skrellet og delt i to, med bunnfeste inntakt, så den holder sammen
3 dl kjøttbuljong
Litt fesk timian
Fres kotelettene såvidt i pannen i margarin.
Salte og pepre. Legg dem lagvis med potetene og grønnsakeke.
Hell over buljong. Legg på lokk.
Inn i ovnen, 175* 2 timer.
Sil av kraften, varm opp og tykne sausen med maizenna utrørt i litt fløte (1-2 ts)
Ha i litt creme fraiche, og 1/2-1 ts sukker. Smak til, ha gjerne i litt sukkerkulør.
Server, sammen med litt eplechutney kanskje??
Nydelig middag….
I min nydelige nye form….
#middagstips #koteletter #sommerkoteletter #ienform #ildfastform #oppskrift
der er vi enige du og eg :=) alt i en gryte er tipp topp og dette hørtes smakfullt ut
Ja sant! Enkelt og godt 🙂