Egg og bacon alt-i-ett-frokost! God påskefrokost!

En god påskefrokost!
Alt i ett, minimalt med oppvask!
Egg og bacon – alt-i-ett !

Sammen med en grønn spinat-smoothie har du et fullverdig måltid.

Denne oppskriften fikk jeg fra Maison Mat & Vin

Egg og Baconfrokost.
6 personer

200 g bacon i biter
8 egg
2 dl melk
litt salt
nykvernet pepper
6-7 skiver formloff, delt diagonalt
Olje til pensling

Stek bacon, pisk egg, melk, salt og pepper


Finn frem ildfaste porsjonsformer, smør dem, gjerne med resten av baconfettet.
Bland halvparten av det stekte bacon i eggerøren.
Fordel loffbitene i formene.
Hell eggerøre i skålene,(6 stk)strø over resten av baconet.
Smør tuppene på loffen som stikker opp med olje.

Stek formene i varm ovn, 180* 15-18 minutter, til eggestanden har stivnet.
(Mine stekte minst i 25 minutter, kommer an på størrelsen på formene)

Server!

Veldig enkel, og veldig god frokost!

God Påske!

#påskefrokost #altiett #enkelt #godt #egg #bacon #frokost #tips #oppskrift

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.