Langstekt svin. Pulled Pork.

Har du en svinestek liggende??

Vi fant en svinestek av bog hin dagen,
og har du sett,
etter 6-7 timer i ovnen var den blitt til den saftigste «pulled pork»

Gnidd inn med revet hvitløk, salt og pepper samt en god dæsj spisskummen.
Stekt på 125* i ca 7 timer.
Siste tiden snudde jeg den og lot svoren,
(som i dette tilfelle ikke skulle bli sprø og spises) ligge ned ,
sånn at kjøttsiden kunne bli penslet med BBQ saus.

En enkel variant av bbq saus, brunt sukker, eddik og ketchup kokt sammen på to minutter!

Servert med brokkolislaw, (Brokkoli, rosiner i små biter blandet med hjemmelaget aioli og finhakket rødløk)

Friterte poteter, aioli og bbq-saus.

En langt i fra julete, men akk så deilig søndagsmiddag!

#bog #svinestek #pulledpork #brokkolislaw #middag #oppskrift

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.