Et psykisk avbud, og farvel til bikinifasongen.

God morgen.

Jeg må bare melde at jeg måtte legge inn årene,
kaste inn håndkle,
trekke meg,
eller bare feige ut i går.

Jeg meldte avbud til Vaskeriet.

Et psykisk avbud.

Jeg var overhode ikke klar for å entre noen scene igjen.

Hadde ingenting å si, følte meg overhode ikke morsom.

Sånne følelser krever en liten Time-Out.

Selvsagt så jeg på gruppen at flere hadde trukket seg,
at det nesten ble krise.
Og selv om det ordnet seg,
fikk jeg verdens dårligste samvittighet,
og angret på at jeg droppet ut.

Spesielt siden jeg satt i sofaen,
proppfull av all maten jeg hadde laget i «selvterapien»

Har du ikke prøvd selvterapi med mat??
I går laget jeg pizza med kjøttboller,
Horn med smør og ramsløk,
stekte poteter, og karristekt kylling med løk og paprika.

Og til dessert ble det:
balsamicomarinerte jordbær med vaniljeis, nonstop, salt lakrissaus og peanøtter.

Jeg var egentlig ganske kvalm,
der jeg satt i sofaen med mine tynne venner, Husmødrene fra Sydney,
og lurte litt på hvordan det skulle gå med bikini-fasongen.

Men så kom jeg på at huden henger så løst likevel,
at det er like greit å beholde klærne på i sommer!

For MED klær er jeg ganske grei.
Her med strømpebukse som holder inn,
skjuler sprengte blodkar og tuster av hår her og der,
samt glatter ut celulitter.

Jeg skal nok opp igjen på den scenen.
Om det så blir med gaffeltruck etter en lang sommer med selvterapi.

Men akkurat nå, behøver jeg en pause.

Ja, hvis ingen har noen andre scenejobber til meg da,
hvor jeg bare kan stå og være pen i strømpebukse??

Kanskje jeg bør søke på missekonkurranser??

Har de missekonkurranser MED strømpebukse??

Eller forresten, de må jo gå med bikini!

Glem det, bikinifasongen er nemlig på vei ut!

#livetsugerjevnt

7 hendelser på “Et psykisk avbud, og farvel til bikinifasongen.”

  1. best å lytte til kroppen ja,så føler du deg sliten er det greit med en scene pause.
    Litt synes nok på kroppen når vi nermer oss en voksen alder,men jeg tenker du ikke har så masse å frykte for du ser jo kjempeflott ut ut

  2. Ikkje helt sikker på hvor gammel du er, 40 + kan være så mangt , det er jo eg og strengt tatt,men om DU ikkje har bikinikropp bør eg bare pakke meg inn i et telt. Etter mndr med å være sykesen henger alt..og da mener eg alt… Puppene hang fra eg var 17 så der hjelper kun heisekran,men når man raser ned i vekt bør man være 20….fo huden følger ikkje med..det henger grevinneheng der grevinner ikkje har heng engang–tilog med på innsiden av lårene.det er så fælt at eg har på bukse når eg skal ha litt sol på kroppen…..kanskje eg sku hatt strømpebukse? nepe hjulpet egentlig, bare blitt krøller på innsiden av lårene……så vær fornøyd med bikinikroppen din du , kos deg og nyt
    Eg skal bare fylle ut huden min litt igjen med lit fett så kan det være eg slenger buksene 😀

    1. Ja hun der grevinnen!Og helt sant, huden bør være «utfyllt» så jammen er det en fin balansegang vi lever i Hehe. Jeg nyter livet så det holder, håper du blir helt frisk og får nytt ditt til det fulle og 🙂

  3. Du ER jo Miss Kjersti!! Du er Miss Nam-Nam, har du glemt det? Du kan gjerne være med i et Misse-show hos meg, og jeg er sikker på du ville vunnet glatt <3 Skjønner følelsen av å ikke ORKE, og hva er vel bedre enn å spise da, selv om man angrer litt etterpå…Godt i øyeblikket i det minste… God klem på vei med toget <3

  4. Tullsjura.. nå må du slutte!! Greit nok å bli satt ut av en skuffelse midt i fleisen. Det er slett ikke noe moro. Men du er ikke skapt til å klore deg fast nedi sutregjørma! Når boomerangen nå snur så er den full av ny energi som skuffelsen bare terger opp til nye høyder. Jeg bare gleder meg til det tar laust på nytt,, whatever it will be 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.