Dakos. Gresk bruschetta.

Gresk bruschetta som tar deg tilbake til den sommeren…

Dakos

kan du enkelt lage selv hjemme, og drømme deg litt tilbake.

Jeg laget disse ofte etter vi var i Kreta for 5 år siden.

Jeg spiste mye Dakos på Kreta,
dette fikk vi og servert til frokost på hotellet vårt, Macaris!


En enkel, men utrolig smaksrik, liten rett,
denne kan godt fungere som en tapasrett,
men jeg ville da ha laget kavringene litt mindre.
men jo, denne legger jeg i tapas-kategorien.

En av de beste tingene med å reise utenlands på ferie,
er å «adoptere» hjem smaker som dette!

Dakos, på min måte.

Kavringer,
Oppskrift på hjemmelagde kavringer
flådde, gode tomater, skært i små biter
litt chilliolje
sorte gode oliven, fjerne sten og skjær i biter
fetaost, smuldret i biter
litt salt, pepper og tørkede urter (oregano-timian-)

Sprut litt vann på kavringen. På siden du legger fyllet.
Dander tomat, oliven og fetaost. drypp over litt chilliolje,
(eller vanlig olje) og knip over litt flaksalt, pepper og tørkede urter.
Voila!

En fantastisk liten snack!
Og tro ikke du har nok med en…det måtte flere til,
for dette er godt!

Og selvsagt kan du variere fyllet etter ditt ønske!!

Gode minner fra sommer og sol.

#dakos #gresk #oppskrift #hjemmelaget #sommer #sommerminner #fetaost #kavring #oliven

2 hendelser på “Dakos. Gresk bruschetta.”

Legg igjen en kommentar til annebe.blogg.no Avslutt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.