Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Et slag i ansiktet! | MinMatgaleVerden

Et slag i ansiktet!

I dag tidlig fikk jeg det.

Slaget i ansiktet.

Det gjør VONDT,
og det er SÅRT,
mest fordi jeg VET at dette er min egen feil!

 

Dette har jeg påført meg selv!
Og jeg angrer noe så inn i hampen!

 

I går var jeg invitert på julebord
med Stand-Up Bergen.

Det skulle holdes på Bønes gård,
og i vår, da jeg fikk invitasjonen,
ville jeg virkelig gå.

Men etter sommeren har min stand-up  ligget på is.
Og siden jeg ikke har noe privat omgang med mine stand-up-venner,
ble det bare helt rart å skulle gå på julebord.
Når jeg ikke har stått siden i vår.

Så jeg droppet det.

I dag tidlig når jeg våkner og  ser på telefonen,
ser jeg plutselig at Sigrid Bonde Tussvik har vært på bakscenen på Sotra,
sammen med Jonnna Støme og Ole Soo

«Pokker og!!
Hvorfor var jeg ikke der??»

Tenker jeg, før jeg skjønner at jeg aldri hadde giddet uansett om jeg visste,
Sotra er litt VELDIG langt borte. Men dog! Åh, å få sett Sigrid…

Og så ser jeg storyen til Sigrid….

«Plutselig på låvefest»
Sted: Bønes Gårdsmat

Så filmer hun hele lokalet,
alle i Stand Up Bergen,
de som jeg kjenner,
og der jeg var invitert!

Sigrid Bonde Tusvik kom på Julebordet!

WHAT???

Og hvor var jeg??
Jo, jeg var hjemme i min egen seng og SOV!

Tilbrakte lørdagskvelden på SOFA, sammen med Gubben!

Og sovnet tidlig så klart!

For et bortkastet liv jeg lever!

Jeg angrer!

Selv om det å gå på julebord uten å kjenne noen godt,
føles LITT kleint,
og jeg hadde vært på fest om fredagen,
så det hadde ikke vært så kult mot Gubben som er hjemme to kvelder,
om jeg hadde gått ut begge kveldene.

Jeg hadde antagelig gjort det samme igjen,
blitt hjemme altså.

Men likevel.

JEG ANGRER!!!
DETTE skulle jeg vært med på.
Og i dag må jeg sitte og se på selfies av de jeg kjenner i Stand Up Bergen,
sammen med Sigrid Bonde Tusvik!

Snakk om å bli slått i ansiktet,
igjen og igjen!

Jeg skulle tatt selfie Med Sigrid!  En vanlig,

Og en «se så stygge vi kan bli»grimase-selfie.
Som ikke er like morsom når det bare er en person på bilde ser jeg!

Men neida!
Jeg satt hjemme på min FØKKINGS SOFA!!

#livetsuger #jegangrer

8 hendelser på “Et slag i ansiktet!”

  1. Ikke lett skjønner jeg.. valgets kvaler er nå en ting. Men når valget synes lett og ta, og man ser i ettertid »kor dom man var…» , da kommer jo »kvalene» i ettertid. Og de kan man jo ikke gjøre noe med.. annet enn å blogge om de 😀 Nå er jo ikke jeg bevandret i det bergenske stand up miljøet. Skal nå bare ha en liten rolle i et revynummer under korstevnet vårt om en drøy uke. 🙂 Men skjønner jo at du har gått glipp av noe nå 🙂 Måtte det bli det kicket som får deg opp på stand up scena igjen…… da kom det i alle fall noe godt ut av at du takket nei til det opplegget denne helga 😀 Lykke til 🙂

    1. Revy er alltid gøy, og du får da boltret deg litt på scenen da 🙂 Så gøy. Og nå fikk du meg til å tenke, at det kanskje VAR dette kicket jeg trengte, så takk for påminnelsen, den trengte jeg 🙂 Takk <3

  2. tenker gubben var glad du satt hjemme i sofaen ilag med ham jeg,ville valgt det jeg også :=) greit nok å få treffe en kjendis ,men juleborda innebærer ofte att en helst trykker i seg så altformye mat og noe attåt hi hi ,så i dag kan du nyte dagen med verdens beste samvittighet sammen med gubben

    1. Ja Gubben likte nok best jeg var hjemme, men hadde nok forstått det om jeg gikk ut og, han er grei sånn heldigvis 🙂 Ja jeg ble i hvert fall ikke stapp mett og fyllesyk i dag, hihi

  3. Åh, skjønner det var ergerlig! Likevel er det da ikke så stas å treffe henne. 😉 Du som har vært på TV og kommet på tredje plass i Kakekrigen! Og kjenner Fridtjof Nilsen! Du er jo omtrent kjendis, og det er mye bedre enn å ha hilst på henne liksom! 😀 Ønsker deg en super søndag, – her høljeregner det men det er bra for den tørre jorda her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.