Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg er gravid! | MinMatgaleVerden

Jeg er gravid!

Ja, i hvert fall var det sånn i natt,
at Gubben endelig gikk med på å få et barn til,
eller to,
jeg tar jo gjerne to i slengen når jeg først holder på jeg.

Det siste jeg husker var at jeg lå med bena i været,
for å få egg og ting til å feste seg.

Det gjorde jeg nemlig den gangen vi fikk Guttene.

Så nå skal du bare se det blir baby igjen her.

Litt rart at Gubben ikke er hjemme når jeg blir gravid.
Men det som skjer i drømme skjer i drømme.
Og det VAR Gubben som gjorde meg gravid!

Planen i dag var å gå på trening før jobb.
Det gjorde jeg nemlig i går, og det var SÅ godt.

Men så kjente jeg på halsen i natt,
at her kunne det komme noe…

En av Guttene er fremdeles syk,
både Gubben og Guttene har vært syke.

Jeg lister meg rundt for å ikke bli smittet.

Og lytter til kroppen min.
I dag ville den sove litt lengre istedenfor å trene.
Og siden jeg trente i går, er det greit.

Da blir det trening i morgen igjen,
før jobb.

 

Viktig å lytte til kroppen.
(Bare synd den ville ha så mye mat i jula,
jeg må jobba på litt for å komme tilbake til normalen på bilde)

Så holder den seg frisk og rask,
og jeg kan bli gravid når jeg ønsker det.
Selv om Gubben er på reis!

Takk for i natt Gubben!
Det var fruktbart!

Lytter du til kroppen din?

8 hendelser på “Jeg er gravid!”

 1. He – he 🙂 Ja, tenk om du skulle fått babyer nå ? Da hadde det nok blitt vanskeligere med reiser hit og dit for oss. Men du kunne jo blitt MammaentilMonica eller noe sånt, og det kunne jo vært «lønnsomt» ? Kos deg på jobb ?

 2. Hehe, det er mye man kan drømme. Noen ganger er man glad man våkner og det ikke er sant og noen ganger blir man litt lei seg, – usikker på hvilken kategori din drøm var i. 😀 Junior drømte at det var en okse som brøt seg inn i huset i natt, og ble redd da jeg skulle gå ned på do…. Heldigvis var det ingen okse der. 🙂 Ha en super søndag! 😀

 3. svaret her er nei
  eg hørte ikkje på da eg var helt utslitt før jul….med besøk og mye jobbing. Mye frysing på jobb og mye styr, selvom eg ikkje ville det.
  Julen var helt magisk og hyggelig…og super på alle måter, selvom vi manglet en.
  Romjulen var bedagelig…..men eg følte at eg var trøtt….nyttårsaften jobbet eg, og gikk rett hjem og laget middag. Ble skikkelig kald på jobb da vi sliter med varmen der. Så første nyttårsdag sa det bang og eg har lagt siden. Er lenge siden eg har vært så forkjølet som nå,men feber og fantasier og hosting og snotting
  måtte ha fri to dager på jobb allerede og håper eg er frisk til torsdag

 4. Du allmektige.. du finner da på nok spræll» i våken tilstand 😀 Men løkke tell.. håper du drømmer i natt at tvillinene er blitt myndige,, så slipper du unna en masse styr 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.