Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Fotoutfordring – Frost og Isdans | MinMatgaleVerden

Fotoutfordring – Frost og Isdans

Frost. 
Andre bilde i fotoutfordringen til Frodith!

Og her kommer min tolkning av isdans.

Som blir mitt siste bidrag i denne vinterutfordringen.

Jeg har rett og slett for lite bilder av vinter og sne.
Antagelig fordi jeg aldri har vært noen stor tilhenger av vinteren,
og fordi det er 4 grader og koselig regn ute:)

Men vil du se mer,
så gå inn til Frodith 🙂

#fotoutfordring

8 hendelser på “Fotoutfordring – Frost og Isdans”

  1. Du fikk da tre fine bilder i alle fall 🙂 Stilig dansebilde 🙂 Liker de klærne også <3 Jeg laster ned og tar med i Galleriet. Her er alle typer tolkninger. Noen er med LITT og andre full pakke 🙂 Håper du har hatt en topp helg min venn <3 Klemmer <3

  2. Du gode min for en vakker isprinsesse. Men skynd deg å få på deg varme klær når du er klar. Du må jo ikke bli forkjølet! Stilig bilde 🙂

  3. Morsomt isdansbilde. 🙂 Og frosten var ikke så verst den heller. Jeg liker best sommeren jeg. Men når det er vinter kunne jeg godt hatt skikkelig vinter, og ikke bare regn og slapse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.