Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Frynsete nerver, lyspunkt og sniffing. | MinMatgaleVerden

Frynsete nerver, lyspunkt og sniffing.

Åh, du verden.

Det er tøft å være ute hele kvelden,
selv om jeg var edru som…som….

Hvem er de mest edru levende vesen man bruker å sammenligne seg med her?

En nykterist?
Heter det nykterist?

Ved nærmere googling viser ordet seg å være svensk.

Poenget var bare at jeg føler meg litt «hung-over»

Det gikk greit i døren på Ricks, 
Selv om jeg ble litt stresset,
med gjesteliste jeg rablet ned på et teaterprogram,
og en maksgrense på hvor mye billetter jeg kunne selge.
Lokalet ble smekkfullt!

Før vi åpnet klarte jeg selvsagt å gå meg vill bak scenen,
dører hit og dører dit, trapper opp og ned,
og dører som ikke ville åpne seg opp igjen!

Jeg måtte be om hjelp til å finne ut!

Heldigvis fantes det en snarvei gjennom dametoalettet.

I pausen gjorde jeg en oppdagelse.

Jeg oppdaget at jeg er frynsete i nervene!!

For det var bare to komikeres sleivete kommentar og uvillighet til å hjelpe,
som skulle til før jeg nesten tok til tårene.

Jeg som overhode ikke føler jeg er preget av at min far døde,
oppdaget at jeg ligger og vaker utpå kanten av sammenbrudd.

Ikke at jeg FÅR sammenbrudd,
det er jeg alt for pragmatisk til.

Men at jeg er frynsete i nervene.
Det oppdaget jeg i går!

Jeg skulle da selvsagt legge ned hele komiker-karrieren min.
(Det skal jeg jo ganske ofte)
Ikke det at den går så godt uansett.

Tror jeg heller vil satse på karriere innen oljer!

Vel,
ny dag,
ny dør på Ricks,
men først må jeg på jobb.

Og du,
gårsdagens lyspunkt lå i postkassen.

Lyspunkt i ordets dobbelte forstand.
For det lyste virkelig av det nydelige hårbåndet jeg fikk fra min gode venn Frodith!

Da ble jeg glad!
Tusen takk Frodith!

De der «pelletsene som ligger ved siden av er fra Ebay,
de lå og i postkassen og lurte seg med på bilde.
De skal jeg lage leppepomade av.

Det blir en travel fredag.
godt jeg har gode oljer å støtte meg til.
Jeg satt faktisk på en barkrakk i går og så stand up,
samtidig som jeg snuste inn rosmarin og peppermint
fra den lille rolleren i vesken min.

Mulig det så litt snodig ut,
selv om jeg prøvde å sniffe diskret.

Men godt var det.
Beroligende og fokus for frynsete nerver!
Akkurat det jeg behøvde.

4 hendelser på “Frynsete nerver, lyspunkt og sniffing.”

  1. Uff, ja sånn er det.. Man er litt mer frynsete enn man tror. Og det kommer ofte fram om folk skal fleipe.. Du har jo jammen hatt fullt kjør de siste ukene, så det kommer nå. Bra du likte gaven 🙂 Jeg fant ut at det sikkert var mer hyggelig enn blomster, når det kom fra meg 🙂 Den forsiktige lure – sniffingen ser kanskje enda mer mistenkelig ut 😀 Ha en fin dag <3

    1. Ja det der var mye skjønnere enn blomster, for det har jeg fått masse av nå, veldig fint det og, men jeg har ikke flere vaser nå 😀 Veldig glad for hårbåndet, skal få testet det når det roer seg ned her i helgen 🙂 takk i lige så. klem<3

  2. Ikke hørt noen utrykk for.. edru som.. Bare hørt full som en dupp ..hehe.. 🙂 Når man har vært igjennom mye ekstra følelsesmessig blir en mer sårbar om man ikke føler man har kontrollen ja.. Komikere som ikke kunne være behjelpelige hørtes usympatiske ut ! Perfekt gave fra Frodith da…har jo fått med meg at du er glad i gult 🙂 Stor klem og fin helg til fine deg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.