Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Rosa scooter, pels og brudekjole! Det er SÅ meg! | MinMatgaleVerden

Rosa scooter, pels og brudekjole! Det er SÅ meg!

Endelig var dagen her,
da bryllupsdagsgaven min kom hjem!

Som jeg har ventet og lengtet,
etter min rosa kjøredoning.

Jeg skred inn i min brudekjole,
og følte meg som en prinsesse når vi entret BergenMCcenter.

(Det der var løgn,
det var pittelitt flaut å vase inn i en sånt testosterom-miljø med brudekjole!)

Men sykkelen ble min!
Og han på BergenMCcenter
sa han satt pris på at jeg hadde pyntet meg såpass for anledningen!

De ordene varmet,
der jeg kjørte avgårde i pels og brudekjole,
som om det var den naturligste ting i verden!

Gubben kjørte bak,
og i følge ham,
høstet jeg mange lange blikk fra de som sto på busstoppene.

Vel hjemme var det bare å sprette boblene,
og erklære nyscooteren for «åpnet»

Boblene vi fikk hos Svigermor på vår bryllupsdag!

(Video på min matgale verden facebook/instagram)

Jeg lurte litt på å hvilket navn den skulle få,
scooteren,
og har ikke blitt helt enig med meg selv.

Foreløbig heter den bare bryllupsgaven.

Venninnen, du vet,
min tidligere scooter,
hun som elsket å få av seg kåpen borte hos naboen.
Hun som alltid skulle være litt «syk», sånn at hun måtte bort og bli fikset på.
Lever i beste velgående, eller,
ikke beste, hun har «litt problemer med seg selv» fremdeles,
og har nå fast opphold hos naboen.

Poenget var at hun het jo «venninnen.»

Så blir navnet på scooteren nå «bryllupsgaven»?
Eller har du et annet forslag?

Og er Gubben fornøyd med navnet?
Han var i hvert fall mektig stolt
der han kjørte bak kjerringen sin på rosa scooter i pels og brudekjole!!

Eller var det jeg som tenkte det???
Var han kanskje pittelitt flau ??

Dagen tok seg i hvert fall betraktelig opp,
etter morgenen:

I truse og crocs, på ræv i snøen!

10 hendelser på “Rosa scooter, pels og brudekjole! Det er SÅ meg!”

 1. gratulerer,ja denne var lekker og kledde deg virkelig,nå slipper du å gå til jobben eller låne guttenes :=) et passende navn burde vært pink beauty :=)

 2. Hanne Beate

  Åh, den var lekker! 😀 En sånn en ønsker jeg meg også! Herlig du altså som hentet den i brudekjole, og sikkert litt av et syn da du reiste hjem. Mulig de langs veien lurte på om du hadde stukket av fra bryllupet, da brudgommen manglet, hehe. 😀 Brudegaven var jo et fint navn da, og stemmer bra. Ellers har jeg lagt merke til at du ikke har noen søstre, så kanskje Lillesøster? Men du bestemmer. <3

  1. Ja kanskje de trodde jeg var en «runaway bride» 😀 Lillesøster var jo et søtt navn på en søt scooter det 🙂 <3

 3. Slit’an! Du er nå en artig skrue 🙂 For et syn det må ha vært når du kjørte scooteren hjem. Litt av et syn men kanskje ikke så praktisk i all slags vær i brudekjole altså… Herlige bilder! Gratulerer så masse med en super bryllupsdagsgave, håper «hun» oppfører seg pent og ikke prøver å ta kontakt med naboen 🙂

  1. Nei Brudekjolen kjøres ikke i all slags vær 😀 😀 Takk, og hihi, håper virkelig ikke hun tar kontakt med naboen 😀 😀

 4. Jeg synes den var veldig herlig i alle fall <3 Du kjører jo litt kul stil ellers i hverdagen, og siden jeg er fan av Grease foreslår jeg så klart Pink Lady. Du husker filmen 😀 Og jeg ser Hanne Beate sier du ikke har søstre … EN har du , tvillingsøster 😉 Men en lillesøster har du jo ikke 😀 Kult du kjørte hjem med den i bryllupskjolen 🙂 Klemmer <3

 5. Eh. Det mååå jo bli Pinky (and the brain) 😄 slitan babe 😍 den var nyyydelig 😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.