Facebook

3 hours ago

Min Matgale Verden
Konkurranse!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️VINN en Cosori AIRFRYER 👇💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥#reklame Denne airfryer kom ut best i test, og har virkelig «swept me off my feet”Med alt den kan brukes til (👉swipe i bilder for å se) Fra de klassiske pommes, til bollebakst! Min favoritt Lagos (fritert brød) og grønnsaker som ble kommentert av Guttene: «sånn må du alltid lage grønnsakene!»🥦🫑🥕Jeg har laget mini-pizza, omelett, eggerøre&bacon bakt brød og Horn, børek og you name it!! Nå sist friterte jeg kapers og stekte ostesmørbrød i den! 💁‍♀️Anvendelig? Så til de grader!OG et sunt alternativ til fritert mat.DU kan nå vinne din egen airfryer💁‍♀️I samarbeid med #cosorinorge For å delta i konkurransen må du:⭐️Like og kommentere innlegget⭐️Følge @minmatgaleverden ⭐️Følge @cosorinorge Tipser du en venn i kommentarfeltet kan du legge igjen flere kommentarer og øker dermed vinnersjansene dine. Vinneren blir kontaktet på PM og airfryeren blir gratis tilsendt Ps. Gjelder kun i Norge.Konkurransen starter i dag - onsdag 28 juli -og avsluttes Onsdag 4 august kl 21:00 Del gjerne innlegget i storys🤩Lykke til💁‍♀️#cosoriairfryer #airfryer #giweaway #konkurranse #giweawaynorge #mat #matinspirasjon #cosorimat ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 days ago

Min Matgale Verden
Okei! Dagen i dag!🌞🌞🌞Nystekt focaccia, hjemmelaget aioli, sjø, ny båt, bading, ørret, 81 år gammel mor, Gutter, Gubbe. Hm…. Nå ser jeg hva jeg skrev først….og sist….så altså, i random rekkefølge💁‍♀️ men, en nydelig dag på Vabø. Tok jeg bilde av den nye båten🤷‍♀️Nei! Det får jeg gjøre neste gang.Den røde termosen var så klart med, og foten til min mor var med på aaaallle bildene med salaten, ørreten var full av rusk, siden Bonnie klarte å hoppe opp og rive den med fra treet, FØR jeg fikk filmet det! (Og at jeg ikke rakk å filme det var seff det verste!🥸) men ellers var alle enige om at det hadde vært en herlig tur! #sommer #sjø #liveterbestute (eller inne med en god serie) Så, nå er jeg hjemme, for i morgen skal jeg ut på nye eventyr… ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 days ago

Min Matgale Verden
Oppskrift på hytterundstykker👇Sånne som er enkle å slenge sammen, ikke krever utbaking på kjøkkenbenk.Minimalt med gris og oppvask, kun 1 heving. Sånn som vi vil ha det på hytta om sommeren, enkelt, men veeeeeeldig godt👌😋🌞Fantastiske småbrød!5 dl fingervarmt vann1 dl lunken melk25 g gjær (1/2 pk)2 ts salt1 ss honning12,5 dl hvetemel (eller blanding, 1,5 dl sammalt grov, 11 hvetemel)Stekes 250* i ca 18-20 minutter  Finn frem ingrediensene, rør ut gjær og honning i den lunkne vesken.  rør fort sammen til en deig, den skal være litt klisset,her bruker du bare en tresleiv.Drypp over noen dråper olivenolje og sett til heving under plast ca 1 time  Hell deigen ut på to bakeplater med bakepapir. Gjærboblene skal få være som de er. Så ikke kna deigen.Finn en deigskrape/slikkepott og skrap deigen raskt fra hverandre i rundstykkestørrelser Sprut på litt vann, og topp gjerne med sesamfrø om ønskelig. Rett inn i ovnen på 250grader varmluft, så får du med begge platene. Bytt plass på platene midtveis. Ca 20 min.  Avkjøles på rist.Gode velduftende rundstykker, som smaker like gode dagen etter og. Spiste et til frokost i dag. Ute i solen. Perfekt jo! Lagre oppskriften så har du den👍🌞#rundstykker #oppskrift #småbrød #brodogkorn #brødoppskrift #morgenmad #frokostbrød #frukostbröd #morgenmadshygge #madopskrifter #frallor #matoppskrifter ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 days ago

Min Matgale Verden
Når vi skal spise reker, men jeg blir sulten lenge før de andre, da er det fint å ha et glass ferdigkokte mungbønner i kjøleskapet.Og så ble det igjen en fusion.Mungbønner, fersk løk, gresk fetaost, norske solmodne tomater, paprika, persille fra Hagen, masse deilig olivenolje, salt, pepper og sumak. Og litt chiliolje for meg, min mor foretrakk uten. Et perfekt lite måltid. Sammen med litt dagsbakt brød. Og NÅ blir det snart reker og loff😋#salat #fusion #tomater #norsketomater #fetaost #mungbønner #salatinspiration #salatinspo #sallad #salladinspiration ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 days ago

Min Matgale Verden
Oppskrift på verdens beste KAKERØRE! 🧁🥧Denne gang brukt til kake med pasjonsfrukt og kondensert melk!Denne røren er perfekt nå på sommeren og passer til all verdens bær. Gjerne med noen striper vaniljekrem på.Den kan lages og oppbevares i sprøytepose i kjøleskap, (4-5 dager) den kan og fryses. Den er rett og slett genial!Se reels-video for hvordan den brukes i forrige innlegg.Muffins/kake-røre til all verdens kaker.200 g mykt smør50 g solsikkeolje/rapsolje250 g hvetemel250 g melis250 g egg (ca 4-5 stk)1 ts vaniljesukker3/4 ts bakepulverRør smør og olje sammen, rør så i melis og rør hvitt. Sikt i hvetemel iblandet bakepulver og vaniljesukker, ha i eggene innimellom hvetemelblandingen, begynn og slutt med mel.Rør godt sammen, jeg bruker kjøkkenmaskin og k-kroken her.Ha røren i en sprutepose og lukk igjen.Klipp hull på tuten og lag all verdens kaker på et blunk!Holdbar i kjøleskap minst 5 dager.Ta den gjerne ut en time før bruk, så er den enklere å sprute.Dekk bunnen i en bakepapirkledd form, klatt på litt vaniljekrem/noen ss kondensert melk, strø på bær. Stekes på 165* (gjerne varmluft) ca 20-30 minutter for muffins, 30-40 min for små kaker.Bruk kakenål, stekes på lav temperatur som gir saftig resultat.Hvis du prøver oppskriften så tagg meg gjerne, så gøy å se andre bruke oppskriftene, og denne er bare så god!#kakerøre #muffins #kake #bake #sommerkake #hyttekake #kage #bage #bakeglede #bageglæde #bakglädje #oppskrift #kakeoppskrift #kageopskrifter #tårtrecept #cakereceipes ... See MoreSee Less
View on Facebook